Destinatii Turistice

Totul despre statiunea Predeal

Statiunea Predeal in sezonul de iarna.Si tarisoara noastra, cat de mica si blamata ar fi ea de catre oarece popoare din Europa sau din alte colturi ale pamantului, are cate ceva de oferit, cand vine vorba de peisaje si posibilitati de petrecere a unui concediu perfect. De fapt, gresesc daca spun “cate ceva”. Romania are multe de oferit si cel putin aceasta afirmatie nu prea are cum sa o contrazica nimeni.

In acest articol, as vrea sa va vorbesc despre cate putin din tot ce inseamna statiunea Predeal si posibilitatile de a petrece un concediu aici. Voi vorbi asadar despre obiectivele turistice ale statiunii, despre cazare in Predeal si despre partiile de schi puse la dispozitie.

Statiunea Predeal, este asezata ca pozitie geografica, in centrul Romaniei, la cea mai inalta altitudine urbana din intreaga tara. Deasemenea, intreaga statiune este marginita de catre raurile Prahova si Timis.

Daca e sa vorbim de posibilitatile turistilor de a ajunge aici si distanta de cele mai apropiate alte centre sau facilitati, am putea spune ca statiunea Predeal, se afla la doar 25 km de municipiul Brasov, la 140 km de aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, la 30 km de castelul Bran si la numai 25 km de castelul Peles din Sinaia. Iata asadar, cum un concediu in Predeal, poate insemna si vizite la cateva obiective turistice importante ale Romaniei. Pentru cei care merg in statiune special pentru recreere si vizite la diferite obiective turistice, spun ca trebuie sa se astepte la o intreaga lista. In primul rand, ca principala atractie puteti vizita Pestera de Gheata. Urmeaza Canionul Sapte Scari si apoi Cascada Tamina si Cheile Rasnoavei. Pe langa toate acestea, mai puteti vizita o multime de biserici, manastiri si monumente intrate in Patrimoniul National.

Cand spui Predeal, aproape ca spui tot timpul iarna. Asa se face ca intradevar, statiunea Predeal, cam asta inseamna. In Predeal, poti schia, poti sa te dai cu sania, poti sa te dai cu snowboard-ul. Statiunea are nu mai putin de opt partii de schi, special create pentru toate categoriile de schiori, incepand de la partii marcate cu grad de dificultate Foarte Usor si ajungand pana la partii pentru experimentati, marcate cu gradul de dificultate Dificil.

Deasemenea si pentru cei carora le place patinajul, statiunea Predeal pune la dispozitie doua patinoare moderne, deschise pe toata perioada sezonului. Mai mult de atat, ce v-ati putea dori de la o statiune? Nu va mai ramane decat sa va cazati la Hotel Orizont si sa va bucurati impreuna cu familia sau prietenii de peisaj, zapada si partii.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed