Servicii Clienti

Casa de comenzi

casa de comenziCa manager la o firma care-si doreste profit, trebuie sa faci tot posibilul sa organizezi lucrurile cat mai bine, sa stabilesti sarcinile de serviciu pentru fiecare subordonat si sa creezi atmosfera necesara ca angajatii sa munceasca cu placere si entuziasm. Credeti ca este o utopie ? Pentru un adevarat conducator, nu. Spiritul de conducator poate crea o echipa care sa realizeze lucruri uimitoare, de exemplu functionarea si prosperitatea chiar si in perioadele de criza economica si financiara.

Mentionand sarcinile de serviciu, trebuie sa facem o prima observatie. Sarcinile acestea trebuiesc legate de necesitatile firmei, nu sa irosim timpul pretios prin delegarea vreunui angajat sau mai multi cu diverse sarcini ridicole, cum ar fi aprovizionarea. De ce nu ? Pentru ca o jumatate de zi pierduta pe drum spre supermarket si printre rafturile cu marfa nu se traduce in munca utila, aducatoare de profit. Este prea scump sa platim oameni calificati pentru o slujba, pentru a le pierde apoi timpul cu cumparaturi.

Ati observat diferenta intre plata per ora pentru diverse servicii ? O consultatie la medic, zece minute, intre 50 si 200 lei, desi realitatea e ca limita de sus nu prea exista. O ora de meditatii ? intre 40 si 100 de lei. O zi de curatenie, intre opt si zece ore – 70 de lei. Specializarea si expertiza se platesc. Tocmai de aceea este ineficient, din pozitia de manager, sa platesti angajati pentru o munca importanta, ca sa-i intrerupi de la aceasta si sa-i trimiti sa cumpere, de exemplu, hartie de fax si copiator, consumabile de birou, sau alte asemenea obiecte.

Exista o solutie la dispozitia noastra: casa de comenzi, care prin serviciul livrari firme ridica povara pierderii de timp cu cumparaturile si asigura furnizarea oricarui obiect, in timpul cel mai scurt. O simpla cautare pe site si comanda online, ce se poate face in doar zece minute, din fata propriei tastaturi, rezolva problema aprovizionarii.

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed