Restaurante

Un loc placut si racoros in Bucuresti!

Newton Bar ofera servicii bune si dispune de personal calificat pregatit pentru a crea un eveniment special – Staff party, Birthday party, Evenimente private-corporate.
Preturile cocktail-urilor si cafelelor speciale variaza între 10 si 20 RON, dupa preferinte si combinatii. În meniul Newton Bar veti gasi si o gama variata de deserturi special concepute printr-o tehnologie noua, lucrate manual, astfel pastrându-se standardul înalt de calitate si gustul proaspat si natural.
Este foarte usor de ajuns în Control. E chiar în Pasajul Victoria, la o aruncatura de bat de Universitate, numai bun sa te retragi acolo dupa o plimbare prin centrul Bucurestiului. Prin serviciul de catering Bucuresti ai acces la meniuri deosebite in cel mai scurt timp.
Deasupra mesei de la intrare, mai precis o masa veche de calcat, este prinsa sigla de la o croitorie comunista, stirbita de câteva litere. Daca pe vremuri masa era folosita de angajatele de la Apaca pentru a calca salopete, halate si uniforme, acum este suport pentru cocktail-uri precum Scotch & Stofa, Catifea, Pepit sau Ecosez – numele unor materiale de pe vremuri, uitate de tinerii de astazi si reintroduse în limbajul contemporan de La Papiota.
Gama de bauturi astâmpara cu usurinta cele mai pretentioase gusturi. O multime de cocktailuri cu sau fara alcool, cu denumiri inedite îti vor atrage atentia. Nici vinurile nu lipsesc din meniu, ocupând un loc aparte pe lista de bauturi alcoolice. Din fericire exista si varianta “meniul zilei”, la doar 22 lei, fara desert, si 35 lei, cu desert inclus.
Pentru ca te vei întreba pe buna dreptate ce poti savura în timpul vizitei de la Hard Rock Cafe îti spunem ca te poti delecta la aperitiv cu pachetele de primavara, nachos, aripioare de pui sau inele de ceapa, la afumaturi cu costite de purcel, carne de vita sau de pui, toate cu garnitura si salata de varza si sos, sau poate vei alege un burger legendar.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

Restaurante

Paleta culinara din Italia de calitate și cum sa o identificam

Restaurante

Cele mai raspandite mituri despre pizza

Restaurante

Eater.ro Livrare mancare specific chinezesc in Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed