AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

Activitatea in domeniul agroalimentar presupune respectarea unor cerinte de igiena foarte stricte in concordanta cu normele IFS (International Food Standards). Aceste cerinte se aplica inclusiv la tipul de pardoseala care trebuie sa nu contamineze sau sa favorizeze dezvoltarea bacteriilor sau a microbilor.

Expertii in domeniu recomanda instalarea de pardoseli Ucrete, intrucat acestea sunt create special pentru industria alimentara si a bauturilor.

Ce sunt pardoselile Ucrete?

Ucrete este o marca de pardoseli creata pentru industria alimentara, care garanteaza un nivel de igiena corespunzator in spatiile de procesare a alimentelor si bauturilor, creand un mediu adecvat de lucru, fara riscuri.

Ucrete TZ este un sistem de pardoseala din poliuretan, care se aplica intr-un singur strat, nu contine solventi si prezinta o rezistenta exceptionala la socuri termice si substante chimice agresive. Ucrete TZ reuseste sa indeplineasca si functii estetice prin stratul de acoperire mat asemanator cu mozaicul lustruit. Aplicarea fara imbinari contribuie, de asemenea, la un aspect placut si armonios. Produsul        este optiunea perfecta pentru cantine, bucatarii industriale, spatii de productie, procesare, tratare din industria alimentara, camere frigorifice, distilerii etc.

Pentru eficienta si performanta sistemului de pardoseli Ucrete este necesara o analiza a spatiului in care se va aplica. Daca acesta se caracterizeaza prin socuri termice frecvente este necesara aplicarea unui strat de protectie. Daca se varsa ocazional o ceasca de cafea fierbinte, de exemplu, pardoseala, cu grosimea ei de 9 mm, nu va prezenta daune. In functie de mediul in care va fi instalata, pardoseala poate avea grosimea de 4, 6, 9 sau 12 mm, fiecare cu propriile caracteristici.

Avantajele instalarii sistemului de pardoseli Ucrete

De peste 40 de ani, firme din intreaga lume, se bucura de performanta pardoselilor Ucrete deoarece reusesc sa acopere cu succes toate cerintele industriei agroalimentare, farmaceutice si chimice. Iata mai multe avantaje ale acestui produs:

  • Igiena ireprosabila: pardoselile Ucrete pot fi sterilizate la standardele otelului inoxidabil, nelasand urma de indoiala in ceea ce priveste utilitatea ei in zone in care se produc alimente si bauturi. Siguranta este demonstrata in urma mai multor teste si a obtinerii certificatului cu standardul Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scaazute.
  • Contaminare zero: Ucrete TZ nu contine solventi, prin urmare este o varianta sigura care protejeaza mediul de lucru.
  • Rezistenta ridicata la schimbari de temperatura: poate suporta apa la temperatura de fierbere sau temperturile din camerele frigorifice, fara sa prezinte daune.
  • Rezistenta chimica si mecanica: pardoselile rezista la impact, dar si la actiunea unei game largi de chimicale precum acizii sau solventii.
  • Proprietati antiderapante si antistatice.
  • Durata ridicata de viata: pardoselile Ucrete prezinta o durata de viata de cateva decenii, chiar si in cele mai agresive medii de lucru.

Solutii tehnice si economice ideale

Pardoseli Industriale este o companie cu sediul in Bucuresti si poate fi urmatorul tau partener in gasirea si proiectarea de solutii tehnice complexe pentru pardoseli. Implicarea, dedicarea si informarea constanta face din aceasta firma una dintre cele mai inovatoare din domeniul sistemelor de pardoseli industriale.

Orice colaborare cu aceasta este dominata de urmatoarele cuvinte: siguranta, calitate, rezistenta. Materialele de calitate utilizate si personalul calificat sunt atuurile Pardoseli Industriale si cu acestea firma isi propune sa ridice standardul de calitate al lucrarilor in domeniu.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *