Muzica

Videoclip Andra – What About Us | MusicLife

Andra – What About Us

Andra a lansat acum cateva minute pe contul pagina sa de Facebook noul videoclip What About Us, melodie pe care am avut placerea sa v-o prezint AICI.
Andra – What About Us
Noul single What About Us a fost produs de Mihai Ristea, un colaborator mai vechi, alaturi de care a mai lucrat si la precendetele hituri: Telephone si Something New.
Andra – What About Us
Melodia respecta acel sound de club specific ultimilor ani din muzica autohtona si combinata cu vocea absolut incantatoare a Andrei cred ca va depasi succesul obtinut cu precedentul single.
Andra – What About Us
Andra a declarat:

Sunt convinsa ca “What about us” va ridica fanii mei de pe scaune la concerte. Este o piesa in care cred foarte mult, este puternica, vesela şi melodioasa. Abia aştept sa citesc comentariile fanilor mei dupa lansare!

Andra – What About Us
Filmarile clipului au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, intr-o mansarda din Bucuresti si in alte locuri din capitala. Regizorul a fost Iulian Moga, de styling s-a ocupat Dana Budeanu iar personajul masculin a fost interpretat de Aureliu S.
Andra – What About Us
Atat piesa cat si acum videoclipul sufera cateva comparatii cu megahitul Rihannei- We Found Love, dar Iulian Moga cred ca s-a inspirat din unul dintre cele mai tari videoclipuri aparute in ultima perioada, asa ca nu il putem invinovati.

Asadar ce ziceti de clip? Va place? ;;)
Andra – What About Us

Related posts
Muzica

Care sunt cele mai cautate tonuri de apel?

Muzica

Antonia si Puya – Hurricane (eMonden.co)

Muzica

Ce muzica mai ascultam in 2013 ?

Muzica

DJ Project si Adela Popescu lanseaza Vraja ta pe www.eMonden.co

Sign up for our Newsletter and
stay informed