Copii

Videoconferinta – Diversificarea alimentatiei la bebelusi

Utilecopii in colaborare cu experta Dr. Ferencz Ildiko-Melinda vor realiza o videoconferinta live despre diversificarea alimentatiei la bebelusi in data de 22 Noiembrie 2012 la ora 15:00.

Nu stii cand sa incepi cu diversificarea alimentatiei la propriul bebelus? Participa la videoconferinta si afla raspunsurile la cele mai intrebatoare si interesante intrebari. Poti propune si tu intrebari astfel putand in plus sa castigi si o mascota din partea utilecopii.ro

Vrand nevrand la un moment dat trebuie sa-ti treci bebelusul si la alte diverse alimente nu doar lapte. Laptele mamar este bun in primele 6 luni de viata, dar apoi bebelusul incepe sa aibe nevoie si de alte alimente pentru a se putea dezvolta cat mai bine din toate punctele de vedere.

Dupa unii fructele de padure este bine de dat copiilor doar dupa implinirea celor 12 luni de viata, iar altii propun deja dupa 9 luni.

Pepenele galben este foarte bogat in vitaminele A, c si calciu. La fel ca si morcovii, pepenele galben este un aliment care ajuta la dezvoltarea ochilor continand beta-caroten. Morcovii se digera usor si se pot da bebelusilor deja de la 7 luni.

Daca i-ai dat copilasului la un moment dat un anumit aliment care nu i-a placut ar fi bine sa nu il fortezi sa-l mance. Lasa-l o perioada de timp si dupa aceea incetul cu incetul amestecat in alte alimente sa i-l reintroduci in alimentatie. Asa se va obisnui mai bine decat daca l-ai forta. Daca il fortezi ti se poate intampla ca sa ajunga sa-l refuze in totalitate si sa nu mai reusesti sa-l obisnuiesti cu acel medicament.

Pentru a afla mai multe despre diversificarea alimentatiei va invitam la videoconferinta live care se va organiza prin Google Plus. Iti trebuie doar un cont G+ si poti participa live la emisiune. Daca totusi nu poti, dar vrei sa o urmaresti o sa punem filmuletul pe site.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed