Securitate

AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, conectivitate la extrem de la Oaierless

Zonele „moarte” devin istorie cu ajutorul Access Point-ului AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, capabil sa ofere o directionare optima a semnalului spre dispozitivele electrocasnice sau alte gadgeturi portabile, prin cele trei antene detasabile. Cu ajutorul sau, putem avea viteze diferite de lucru, atat pentru sarcinile zilnice care folosesc internetul, cat si pentru descarcarea de filme, muzica sau continut de streaming online. Beneficiind de un procesor puternic de 1 GHz, de tip Dual Core, Acces Point-ul TP-Link AP500, pe care-l puteti vedea aici, este capabil sa sustina conectate mai multe dispozitive wireless simultan.

Trei antene detasabile

Privit din fata, TP-Link AP500 nu pare sa se deosebeasca foarte mult de modelele anterioare, precum TP-Link AP300, date fiind dimensiunile relativ egale ale carcasei, de 242 X 162 X 44 mm. De asemenea, in partea din spate avem portul de tip Ethernet de 10/100/1000 Mbps care ofera acces la Internet, alaturi de butoanele LED, de reset, de pornire/oprire. Ceea ce face diferenta o constituie cele trei antene dual band rabatabile si, totodata, detasabile, cu ajutorul carora semnalul poate fi directionat mai bine spre dispozitivele din jur. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul tehnologiei Beamforming, care  ajuta la focusarea semnalului Wi-Fi spre dispozitivele conectate la retea, oferind stabilitate chiar si la distante mari.

Semnal puternic, pe distante lungi

Astfel, dispozitivul AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500 poate asigura in mod simultan viteze de 600 Mbps pentru transmisia de date Wi-Fi si de nu mai putin de 1300 Mbps, pentru benzile de frecven­ta de 2.4 GHz si de 5 GHz, ceea ce il face un dispozitiv ideal pentru conexiuni ce necesita un volum mare de date, precum streaming online, cu imagini in format 4K si pentru jocuri online. Mai trebuie notat ca TP-Link AP500 vine echipat cu un procesor Dual Core de 1 GHz, construit pe tehnologie Broadcom, ceea ce ii imbunatateste sensibil performanta. Astfel, procesorul este capabil sa execute mai multe sarcini simultan si, totodata, permite conectarea mai multor dispozitive in acelasi timp, pastrand aproape intacte caracteristicile semnalului. Dispozitivul poate functiona in regim de Access Point Wireless, Client, Repeater, Range Extender sau Multi SSID. Acesta dezvolta o putere de emisie de pana la 20 dBm (pe banda de 2.4 GHz) si de pana la 23 dBm (pe 5 GHz). Ca si restul dispozitivelor din gama sa, AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500 este foarte usor de instalat, avand o interfata prietenoasa, cu ajutorul careia ne putem conecta la internet in doar cateva minute. Pentru o buna instalare si functionare, este nevoie ca sistemul nostru de calcul sa aiba instalata minimum versiunea 98 SE de Windows, XP, Mac, Unix sau Linux.

De asemenea, potrivit specificatiilor tehnice, acesta functioneaza la temperaturi cuprinse intre 0 si 40 de grade Celsius si la o umiditate de pana in 90%.

Concluzii Oaierless pentru Access Point AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500

Datorita procesorului sau puternic, AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500 nu este doar un simplu Access Point rezonabil pentru locuinta sau birou. Acesta asigura o conexiune stabila, de durata, dispozitivelor din aria sa de actiune, permitand functionarea simultana a acestora, fara a perturba in vreun fel puterea semnalului. Nu in ultimul rand, interfata iti permite monitorizarea in timp real si ajustarea setarilor pentru o gama variata de functii.

Related posts
Securitate

Ce strandarde de asigurare ne ofera un sistem de alarma

Securitate

Informatii despre virusul Trojan ZAccess

Securitate

Camere de supraveghere video cu DVR – sunt o alegere buna?

Securitate

Nu ma pot inregistra pe coment.ro

Sign up for our Newsletter and
stay informed