Securitate

Ce strandarde de asigurare ne ofera un sistem de alarma

Pentru a fi in siguranta, principala regula este sa investim intr-un sistem de alarma cat mai bun care sa ne asigure incredere si sa respecte indicatiile oferite, recomandate in momentul in care achizitionam un astfel de produs.

Protectia impotriva furtului este garantia esentiala a tuturor bunurilor din locuinta. Camerele video ofera un acces direct spre monitorizare fiind declansata o sirena prin intermediul unei tastaturi, Exista foarte multe posibilitati de sisteme de alarma pliindu-se pe standardele si nevoile dumneavoastra.

Achizitionarea unui sistem de alarma sau a unui dispozitiv de monitorizare este intr-adevar cea mai buna investitie. Puteti opta pentru modele de sisteme care au un standard sofisticat pentru a obtine o reducere a primei de asigurare. De asemenea, nu putem ignora faptul ca un sistem de alarma vine odata cu un abonament lunar, in functie de sistemul pe care il doriti.

Sistemul de alarma trebuie sa fie certificat NF A2P. Pentru o indeparta in mod eficient orice indoiala trebuie sa stiti ca este prioritara si instalarea unui dispozitiv audio-video. De ce este nevoie ? In 95% dintre cazul, alarmele se declanseaza pe baza unei erori cauzate de asigurat. Prin urmare, este necesara comunicarea directa cu clientul prin intermediul tastaturii care declanseaza sirena. De asemenea, nici dispozitivul audio-video nu este suficient pentru a elimina orice urma de indoiala asupra furtului bunurilor. De cele mai multe ori, imaginile nu sunt suficiente pentru a stopa indoilelile legate de atentarea la bunuri.

Un dispozitiv audio (tastatura sau audio) trebuie sa fie interdependent fata de un panou de control. Cel mai indicat este ca dispozitivul sa fie instalat in zona de acces in locuinta/cladire. De asemenea, panoul de control trebuie sa fie unul cat mai inaccesibil. Cel mai recomandat este sa fie instalat la o distanta cat mai mare de zona usor acesibila sau intr-un dulap incuiat. El trebuie sa fie cat mai greu de detectat si de identificat. De ce ? Ei bine, in cazul in care intrusul este in masura sa neutralizeze sirera tastatura situata la intrare, veti beneficia intotdeuna de protectia panoului de control care va transmite alerta printr-un impuls sonor (sirena).

Related posts
Securitate

AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, conectivitate la extrem de la Oaierless

Securitate

Informatii despre virusul Trojan ZAccess

Securitate

Camere de supraveghere video cu DVR – sunt o alegere buna?

Securitate

Nu ma pot inregistra pe coment.ro

Sign up for our Newsletter and
stay informed