Comunicatii

Samsung Galaxy Gear: doar un ceas inteligent?

Si-au dorit-o, dar nu le-a iesit: smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, lansat anul trecut, nu a atins nici pe departe succesul serie de smartphone-uri Galaxy, iar motivele sunt cat se poate de variate. Imediat dupa lansare, critica s-a grabit sa semnaleze faptul ca, desi este un gadget bun, este departe de a fi unul care sa se bucure de un succes rasunator la nivel mondial.

Bineinteles, Samsung ramane o companie cu vanzari generoase care, chiar si in cazul unui relativ insucces, cum a fost cazul ceasului inteligent Samsung Galaxy Gear, incaseaza bani frumosi, sume la care alti producatori, mai mici, nici nu indraznesc sa viseze.

In plus, acelasi Samsung Galaxy Gear s-a vandut totusi ca painea calda pe anumite piete – in tara natala, dar nu numai -, devenind rapid sold out, noteaza Latinpost.com.

Nici nu este de mirare, pe de-o parte, daca ne gandim ca Samsung Galaxy Gear se „lupta”, pe nisa ceasurilor inteligente, cu produse precum Pebble si Sony Smartwatch, care nu generat vanzari tocmai mari.

In orice caz, ceea ce trebuie retinut este faptul ca smartwatchul celor de la Samsung este mai degraba o investitie „de moft” – daca tii mortis sa ai un ceas inteligent desteptut (si nu il vrei pe actualul Gear 2, de pilda, ceva mai performant decat „fratele” sau, dar si mai scump).

Pana una, alta, daca il vrei, ar trebui sa stii ca Samsung Galaxy Gear este compatibil in prezent cu toate gadgeturile care ruleaza Android 4.3. Odata sincronizat cu gadgetul-gazda, il poti folosi pentru a fi la curent cu e-mailurile, sms-urile, apelurile telefonice etc. pe care le primesti pe smartphone, putand, totodata, descarca si aplicatii.

Te mai poti folosi, de asemenea, de functia S Voice, care va receptiona o serie de comenzi vocale, disponibile pentru un numar limitate de aplicatii. Dar nu te astepta ca bateria sa te tina prea mult: in cel mai bun caz, bateria ti se va descarca pana la finele zilei.

Daca vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy Gear, ar mai trebui sa stii ca iti va scoate din buzunar aproximativ 675 lei.

Related posts
Comunicatii

Nexus 7 este o tableta performanta

Comunicatii

Tragerea cablurilor de fibra optica!

Comunicatii

Prezentarea tehnologiei de suflare fibra optica

Comunicatii

Top 3 producatori de telefonie mobila care au implementat tehnologia Dual-Sim

Sign up for our Newsletter and
stay informed