Comunicatii

Top 3 producatori de telefonie mobila care au implementat tehnologia Dual-Sim

Ultimii ani au reprezentat o adevarata revolutie in ceea ce priveste tehnologia. Astfel, s-a dezvoltat extrem de mult segmentul tabletelor si au luat un avant deosebit de mare smartphone-urile Dual-Sim. In aceste conditii, numeroase companii care pana nu demult erau anonime, au ajuns in topul celor mai mari producatori de telefoane mobile la nivel mondial.

Dintre toate aceste gadget-uri extrem de performante, cea mai mare crestere a avut-o categoria de telefoane Dual-Sim. Astfel, produsele de la Lenovo, HTC, Huawei, ZTE sau Zopo au ajuns sa ocupe un loc deosebit de important in preferintele utilizatorilor globali.

In ciuda faptului ca giganti ca Samsung, Apple sau LG au reusit sa se impuna inca de la inceputul erei telefoniei mobile, prin modele extrem interesante, in acesti ultimi ani, producatori precum Lenovo, HTC sau Huawei au reusit sa creasca intr-un ritm ametitor si sa atace foarte puternic suprematia primilor 3 producatori la nivel mondial.

Lenovo

Lenovo este producatorul asiatic care s-a impus, in primul rand, prin preturi reduse, dar si prin telefoane mobilede o calitate din ce in ce mai ridicata. Astfel, cei de la Lenovo reusesc in fiecare an sa lanseze modele care concureaza cu modele lansate de Samsung sau Apple, atat din punct de vedere al performantelor, cat si din punct de vedere al calitatii si fiabilitatii. Lenovo se adreseaza deopotriva clasei medii, cat si clasei superioare. Insa, orice smartphone produs de compania Lenovo, indiferent de clasa din care face parte, este de cea mai buna calitate la momentul actual.

Calitatea dispozitivelor realizate producatorul Lenovo se poate observa si in preferintele clientilor. Astfel, extrem de multi clienti, mai ales cei din clasa medie, prefera achizitia de telefoane Lenovo dual sim, in detrimentul dispozitivelor mult mai scumpe ale celor de la Apple sau Samsung, iar alegerea nu este deloc dezamagitoare pentru acestia.

Huawei

Huawei este un alt producator asiatic de telefoane mobile ce s-a axat pe calitate si pe preturi mici, reusind sa uimeasca in anii 2013-2014, obtinand vanzari record. Cu venituri de 40 miliarde de dolari in anul 2013, compania Huawei a devenit al 3-lea mare producator de telefoane mobile din lume. Acest titlu este demn de lauda, in conditiile in care telefoanele Huawei respecta criterii importante pentru clienti, precum pretul redus.

Related posts
Comunicatii

Nexus 7 este o tableta performanta

Comunicatii

Tragerea cablurilor de fibra optica!

Comunicatii

Prezentarea tehnologiei de suflare fibra optica

Comunicatii

Samsung Galaxy Gear: doar un ceas inteligent?

Sign up for our Newsletter and
stay informed