Comunicatii

Nexus 7 este o tableta performanta

Nexus 7 este una dintre cele mai bune si performante tablete care se afla pe piata la ora actuala. De aceea, o poti cumpara cu incredere,chiar daca nu este una de noua generatie. Specificatiile sale tehnice o recomanda din plin.

Nexus 7 functioneaza cu Android

Aceasta tableta se gaseste in magazinele de specialiatate, dar poate fi cumparata si din magazinle online, pretul pentru un astfel de model pornind de la 650 de lei. Nexus 7 e dotata cu accelerometru, cu microfon, cu giroscop. Nexus 7 functioneaza cu sistemul de operare Android, varianta imbunatattita. Nexus 7  este extrem de usor de utilizat, atat de catre adulti, dar si de catre copii. Este o tableta ideala pentru cei carora le plac calatoriile, caci este usor de depozitat si nici nu cantareste mult.

Aceasta tableta  nu doar ca are un aspect foarte placut, dar este si foarte performanta. De asemenea, Nexus 7 dispune de un meniu usor de folosit.

Cu ajutorul programului de operare Android, utilizatorii de Nexus 7  pot sa descarce aplicatii utile, dar si de divertisment. Si impatimitii jocurilorpe calculator pot fi incantati de tableta Nexus 7, caci le ofera tot ceea ce au nevoie. Tableta are conectivitate la internet prin Wi Fi, dar dispune de Bluetooth. Este unul dintre cele mai reusite modele ale tabletelor Nexus, pe care il poti cumpara cu incredere. Este o tableta cu multiple performante, care nu te va dezamagi.

Bateria tableteie Nexus 7 este de cursa lunga

Nexus 7 este dotata cu o baterie care tine pana la zece ore, are un ecran de 7 inchi, ceea ce o face ideala. Are un punct forte, si anume faptul ca tableta Nexus 7 are  ecranul confectionat din sticla Coming, fiind o tableta foarte rezistenta la zgarieturi. De aceea, si copiii o pot utiliza cu usurinta. Nexus 7 este produsa de cei de la Google, in tandem cu Asus.

In ciuda faptului ca nu mai este de noua generatie, fiind lansata de aproximativ trei ani, tableta Nexus 7 se afla si acum in topul preferintelor iubitorilor de tehnologie. Asadar, va fi o alegere potrivita.

 

Related posts
Comunicatii

Tragerea cablurilor de fibra optica!

Comunicatii

Prezentarea tehnologiei de suflare fibra optica

Comunicatii

Top 3 producatori de telefonie mobila care au implementat tehnologia Dual-Sim

Comunicatii

Samsung Galaxy Gear: doar un ceas inteligent?

Sign up for our Newsletter and
stay informed