Comunicate

Mister, senzualitate şi eleganţă într-o singură geantă

Iată trei atribute pe care orice feminină doreşte ca să-i fie specifice. Cât de mult poate contribui la această nobilă cauză, arborarea unei genţi elegante pe umărul purtătoarei/purtătorului? Bineînţeles că extrem de mult. Iar dacă aceste calităţi sunt tipic feminine – căci acolo le stă cel mai bine –, dar şi masculine pot fi, numai să nu cadă în extrema cealaltă.

La atributul eleganţă poate contribui din plin geanta elegantă pe care o purtăm. Dar pot fi şi genţi neelegante, ca să zic aşa? Şi pentru cine sunt ele destinate? Desigur pentru persoanele sobre şi serioase, care nu doresc ca să epateze afişându-se prea elegante; eleganţa fiind o cochetărie epatantă şi asociată uneori şi cu senzualitatea, toate fiind expuse sub o aură misterioasă. Cine le doreşte le poate obţine şi sub formă de împrumut de la o geantă care să le întrunească pe toate le un loc.

Misterul, se poate citi pe o geantă plină mereu, sau evident mai umflată; oricine se va întreba ce lucruri misterioase se află înăuntru, şi de care purtătorul/purtătoarea nu se poate despărţi. Evident că în acest caz şi posesorul genţii va deveni o persoană misterioasă. Opusul ar fi o geantă goală, plată. Ce mister vom găsi în ea? Niciunul, – doar cu excepţia rarisimă când aceasta conţine un card consistent, dar acest mister nu ne priveşte într-o prea mare măsură.

Senzualitatea unei personae, poate fi deasemenea dedusă şi prin geanta purtată. Culoarea stridentă, croiala libertină, nonconformismul cu care este purtată, şi încă altele inventate ad-hoc, toate acestea însumate vor da o notă de senzualitate celui/celei care o poartă.

Iar a fi elegant impune a se purta implicit şi o geantă elegantă, pe lângă celelalte elemente ale garderobei noastre, care toate trebuiesc să fie elegante, pentru a nu da loc la stridenţe vestimentare. Eleganţa genţii se deduce din culoare, croială, de-a fi în pas cu moda, şi nu în ultimul rând de a o purta….elegant şi nimic mai mult.

Dacă o singură geantă ne poate conferi asemenea attribute calitative, dar două genţi? Evident că şi atributele numite se vor dubla! Dar… bineânţeles că nu le vom purta pe amândouă deodată – decât în cazul excepţional când ajutăm pe cineva –, ci pe rând şi cât mai des posibil. Căci prin această schimbare periodică a genţii, ne vom arăta a fi o persoană mereu în căutare de nou şi senzaţional; şi chiar şi nehotărâtă poate apărea persoana noastră, dar e bine, căci şi bunicul zicea înainte de-a muri: cei ce-s hotărâţi asupra unei ţinute vestimentare fixe, nu-s eleganţi deloc. Aşa a zis el, deci…

Related posts
Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Sign up for our Newsletter and
stay informed