Securitate

Camere de supraveghere video cu DVR – sunt o alegere buna?

Camere de supraveghere video sunt achizitionate intr-un numar tot de mare atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice din motive de siguranta si securitate a locuintei si a sediul de birou pentru evitarea unor situatii neplacute cum sunt furturile, infractiunile. Foarte multi dintre cumparatori se indreapta spre a achizitiona un sistem de supraveghere video si anume o camera de supraveghere video bazata pe DVR cu 4, 8 sau 16 canale in functie de necesitatile fiecarui client in parte, datorita unei calitati mai bune si satisfactiei oferite clientilor.

Multi dintre noi atunci cand mergem in cautarea unui produs care sa ne satisfaca anumite cerinte, plecam de la un anumit prototip sau model la care dorim sa gasim un produs din aceiasi gama insa cu unele imbunatatiri sau anumite caracteristici mai bune. Ne dorim sa gasim produsul dorit la un pret mic si care sa ne satisfaca cele mai exigente cerinte.

In domeniul sistemelor de supraveghere video exista o gama larga de echipamente video bazate pe DVR sau sisteme de supraveghere video bazate pe o placa de captura. Cele mai eficiente si la un pret accesibil sunt camerele de supraveghere video cu DVR, datorita faptului ca in caz in care doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video bazat pe o placa de captura este necesar sa aveti un calculator care trebuie sa prezinte o anumita configuratie care practic limiteaza folosirea acelui calculator in alte scopuri, lucru care ar putea mari investitia dvs. intr-un astfel de sistem de supraveghere.

Camere de supraveghere video cu DVR 4 canale, DVR 8 canale sau DVR 16 canale sunt sisteme de supraveghere video ce prezinta anumite caracteristici speciale pentru care sunt cumparate in masa mare si anume sunt dedicate, ceea ce asigura o protectie mai mare impotriva infectarii cu virusi, nu este necesar pentru instalarea unei camere de supraveghere video cu DVR de un sistem de operare deoarece acestea au incorporate propriile sisteme de operare. O alta caracteristica specifica a camerelor de supraveghere cu DVR este stabilitatea, caracteristica care pentru orice alt sistem de supraveghere lipseste. Un alt avantaj al camerelor de supraveghere video cu DVR (Digital Video Recorder) il constituie usurinta folosirii meniului de catre utilizatori.

De asemenea, un alt mare avantaj al camerelor de supraveghere video cu DVR este reprezentat de faptul ca acestea permite atat inregistrari video, cat si inregistrari audio datorita intrarilor video si audio cu care sunt prevazute. Aceste sisteme de supraveghere cu DVR permite vizualizarea imaginilor captate atat pe monitor, cat si pe televizor, se poate efectua in acelasi timp mai multe operatiuni, de exemplu se poate inregistra si vizualiza in acelasi timp cu o astfel de camere de supraveghere video cu DVR si permite inregistrarea imaginilor in timp real.

Pentru o flexibilitatea si un acces total asupra imaginilor video si a sunetelor, camerele de supraveghere video cu DVR sunt ideale pentru supravegherea oricarui tip de spatiu.

Cel mai mare avantaj al acestor sisteme de supraveghere video cu DVR il reprezinta securitatea si practic pentru acest scop sunt si concepute, pentru a oferi clientilor o liniste si o protectie fata de anumite situatii neplacute.

Avand in vedere cele prezentate mai sus consideram ca cea mai buna solutie video de supraveghere este achizitionarea unei camere de supraveghere video cu DVR care pot avea un numar de 4, 8, 16 sau 32 de intrari video sau DVR 4 canele, respectiv 8, 16 si 32 canale si intre 1-16 intrari audio.

Related posts
Securitate

AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, conectivitate la extrem de la Oaierless

Securitate

Ce strandarde de asigurare ne ofera un sistem de alarma

Securitate

Informatii despre virusul Trojan ZAccess

Securitate

Nu ma pot inregistra pe coment.ro

Sign up for our Newsletter and
stay informed