Securitate

Informatii despre virusul Trojan ZAccess

Nume: Trojan.Win32.ZAccess (A)

Descriere:

Notă: Nu există nici o descriere detaliată a acestui malware disponibilă. Vă rugăm să consultați următoarea descriere a categoriei:

Trojan

Un troian, cunoscut si ca un cal troian, este pur și simplu un program care pretinde a fi altceva.

De ce sunt troieni sau caiii troieni atât de periculosi? Ideea de bază este că vă descărcați un program, de exemplu, cel care credeți că este un fel de joc demo . Când executați demo-ul, spre surprinderea ta, nu se întâmplă nimic. Sau cel puțin așa crezi.

Ceea ce într-adevăr s-ar putea fi întâmplat este că ai rulat fără să știi o formă de program care s-a instalat pe hard disk. Acesta poate fi o aplicație foarte de bază, care pur și simplu șterge unele fișiere de sistem. Sau ar putea fi un instrument mult mai sinistru, care oferă de fapt altor persoane acces la hard disk și sistemul dumneavoastră. Sună ridicol? Se întâmplă literalmente în fiecare zi, pentru utilizatorii de computere din întreaga lume.

Instructiuni de eliminare a Trojan ZAccess:

Emsisoft Anti-Virus detectează acest virus in versiunea completă a software-ului si poate fi împiedicat de la a deveni activ. Experții Emsisoft va vor ajuta să eliminați ZAccess troian complet gratuit.

Cum pot sa ma protejez de Trojan ZAccess?

Important!

În esență, aveți nevoie de un produs antivirus, care nu are doar posibilitatea de a curăța infecțiile, dar, de asemenea, protejeaza PC-ul de la noi amenințări în timp real. Aceasta este singura modalitate de a preveni pierderea de date și pentru a evita complicații inutile și costurile asociate cu re-instalarea sistemului de operare.

Nu ratați ocazia de a cumpara software-ul de securitate multi-premiat Emsisoft Anti-Malware !

Related posts
Securitate

AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, conectivitate la extrem de la Oaierless

Securitate

Ce strandarde de asigurare ne ofera un sistem de alarma

Securitate

Camere de supraveghere video cu DVR – sunt o alegere buna?

Securitate

Nu ma pot inregistra pe coment.ro

Sign up for our Newsletter and
stay informed