Inchirieri

Cautarea unei masini de inchiriat

Uneori , cautarea unei masini de inchiriat poate deveni de-a dreptul frustranta . Ai de ales intre a vorbi la telefon ore intregi si  a te  intalni cu tot soiul de agenti ai diferitelor firme de inchirieri auto , sau a  vizita nenumarate site-uri de servicii rent a car. Indiferent de mijlocul de informare ales , multimea optiunilor disponibile de pe piata te vor face putin confuz.

Prinderea unei oferte bune este o chestiune ce tine de cautare. Obtii rezultate mai bune in cautarile tale daca iti propui sa iti folosesti timpul comparand preturile si discount-urile. Asta se aplica chiar daca ai o firma de inchiriere la care apelezi mereu , intotdeauna exista posibilitatea ca cineva sa aiba o oferta mai buna . Inainte de a inchiria o masina citeste cu atentie ” termenii si conditiile  de inchiriere” dar si taxele si tarifele ascunse. Acestea pot incheia sau pot desface targul.

In cazul acesta , cum poti gasi cel mai bun targ fara a fi nevoit sa iti amani calatoria pana verifici  toate ofertele existente ? Nu astepta pana in ultimul moment . Cautarea online si contactarea agentilor de inchirieri auto cer timp. Incepe cautarea de indata ce ai aflat datele plecarii . Astfel , vei avea timp sa gasesti oferta cea mai avantajoasa.

Noteza-ti intr-un document ofertele gasite deja . Daca nu ai gasit toate informatiile dorite nu ezita sa telefonezi firmei de inchirieri auto , comunicarea prin email poate fi destul de lenta in cazul unor firme. In cazul in care vrei sa discuti despre tarife si preturi , de preferabil ar fi sa porti discutia in scris , niciodata prin telefon.

Daca planuiesti sa calatoresti prin diferite tari cu masina inchiriata , asigura-te ca firma de inchirieri masini iti permite asta. Ar fi neplacut sa fii intors din drum tocmai la granita.
Ca o ultima idee , daca gasesti o oferta avantajoasa , nu ezita sa faci o rezervare. Defapt , fa mai multe rezervari , majoritatea firmelor de rent a car iti permit sa faci rezervari fara sa platesti . Daca gasesti o oferta mai avantajoasa mai tarziu , le poti anula pe celalalte

Related posts
Inchirieri

Rent a car Bucuresti calitatea serviciilor in capitala

Inchirieri

Intra in posesia masinii potrivite pentru o vacanta de neuitat

Inchirieri

9 sfaturi de urmat pentru maşina de închiriat

Inchirieri

Serviciile de inchirieri masini Bucuresti pentru toata lumea

Sign up for our Newsletter and
stay informed