Destinatii Turistice

Ce trebuie sa stiti despre Danemarca?

Daca vreti sa calatoriti intr-o tara civilizata si unde puteti sa faceti foarte multe lucruri, nu doar sa va plictisiti in hotel, in acest caz Danemarca este alegerea optima pentru dumneavoastra. In urmatoarele randuri va prezentam informatii generale despre aceasta tara, care trebuie stiute de catre turisti.

Generalitati despre Danemarca

Denumirea oficiala a acestei tari este „Regatul Danemarcii” si se afla in Europa de Nord. Tara se invecineaza cu Suedia, Germania si Norvegia. Capitala tarii este Copenhaga, un oras mare si plin cu atractii turistice, pe placul calatoriilor. Limba oficiala in tara este daneza si moneda utilizata este coroana daneza. Pentru a afla mai multe detalii despre capitala tarii sau despre Danemarca, accesati cu incredere siteul danemarca.net.

Un motiv pentru care turistii adora sa calatoreasca aici, se datoreaza faptului ca Danemarca este alcatuita dintr-o peninsula mai mare si din peninsule mai mici, dintre care cele mai cunoscute sunt urmatoarele:

  1. Iutlanda

  2. Bornholm

  3. Fune

De ce sa calatoriti in Danemarca?

In Danemarca cu ocazia calatoriilor veti avea ocazia sa va plimbati pe multe plaje frumoase, unde veti avea ocazia sa va relaxati si sa scapati de stres. De asemenea, natura cu siguranta o sa va placa, deoarece sunt foarte multe spatii verzi, care sunt foarte ocrotite in aceasta tara. Cu ocazia calatoriilor va trebui sa vizitati si cladirile renumite, construite in stil gotic, renascentist sau in stil romantic, dar nu uitati nici de o vizita la opera, care este un pavilon plutitor si sigur o sa va fascineze.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed