CASA SI FAMILIE

Influenta culorilor asupra copiilor

Copiii, prin felul lor de a fi exprimă o sumedenie de sentimente și de trăiri. Cei mici emană în mod constant fericire, ghidușie, împlinire sau chiar tristețe. Culoarea este unul dintre acele elemente ce ne însoțește permanent în existența noastră din fiecare zi, din acest motiv ne revine sarcina de a selecta în cunoștință de cauză culorile potrivite pentru copiii noștri.

Cei mici descoperă lumea prin culori, și tu, în calitate de părinte sau bunic îi poți ajuta sa facă acest lucru. MamiCool își propune să te ajute să colorezi viața copilului tău, oferindu-ti o serie de articole vestimentare moderne, de calitate si frumos colorate.

Ajungem in situatia in care copilul urmeaza sa-si primeasca propria camera si paraseste dormitorul parintilor. Toti parintii doresc sa faca cat mai mult bine propriilor odrasle, si de multe ori noi alegem ce mobilier sa fie in camera copilului, ce culori sa domine si ce hainute sa ii cumparam. Vrem ca dormitorul celor mici sa fie de vis, un dormitor care sa fie iubit si apreciat de toti copii. Insa alegerea mobilierului si a culorii camerei joaca un rol foarte important. Culorile transmit anumite emotii, iar decorarea dormitorului copilului nu tine doar de un aspect placut sau axarea pe culoarea favorita.

Putina documentare cu privire la alegerea culorilor predominante din camera copilului nu strica. Cautand online putem gasi informatii cu privire la orice nuanta de culoare si la ce stari transmite fiecare in parte.

Unii parinti obisnuiesc copilul inca de cand este bebelus sa doarma in propria camera, in propriul patut. In aceste cazuri este bine sa alocam o atentie aparte si decorarii tavanului, fiindca bebelusul isi va petrece mult timp intins pe spate in patut.

Este important si ce culori alegem pentur hainutele bebelusilor. Unii parinti devin ofuscati daca bebelusul lor este baiat si este conundat cu o fata din cauza culorilor in care este imbracat. Oamenii asociaza anumite culori si stiluri cu anumite genuri, fie masculin, fie feminin. Multi dintr noi sunt obisnuiti cu conceptul ca rozul este pentru fetite, iar albastrul pentru baietei. In categoria BabyCool a site-ului Mamicool – site de imbracaminte pentru copii si femei insarcinate, gasesti o varietate de hainute viu colorate, atat pentru baieti, cat si pentru fetite.

Cum sunt vazute culorile hainutelor in funtctie de gen

Culorile traditionale pentru baieti ar fi albastru, maro verde si rosu. Anumite designuri vestimentare sunt de asemenea asociate baietilor. De exemplu, hainutele care au imprimate, camioane, masinute, trenuri, mingi de fotbal sau diferite vehicule ne sugereaza faptul ca aceste hainute sunt pentru baieti. Aici gasiti si alte sfaturi in alegerea celor mai bune hainute.

Cu toate acestea, hainutele pentru bebelusi sunt in mare parte la fel, fie ca e vorba despre fetite sau despre baieti. Cu cat copilasii cresc mai mult, cu atat stilurile vestimentare se diferentiaza mai bine.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed