Comunicate

Ceasurile Festina – Istorie, traditie, sport si performanta

Festina este o marca cu o traditie veche de peste o suta de ani. Marca ofera ceasuri create artizanal cu tehnologie avansata. Marele avantaj al acestei marci este varietatea de modele si culori. In consecinta este printre cele mai favorite marci de ceasuri din intreaga lume. Puteti alege modele sport, clasice, moderne dar de asemenea si de lux. Festina este destinata iubitorilor de extravagant dar si fanilor modelelor clasice. Dovedind ca este o marca de calitate, acesta nu este doar un produs  pentru masurare timpului, ci si un accesoriu perfect pentru orice ocazie.Ceasurile Festina sunt destinate femeilor elegante, dar si celor care practica sportul, datorita gamei largi de functii de care dispun. Acelasi lucru se intampla si in cazul ceasurilor Festina pentru barbati. Un alt punct forte a ceasurilor este atentia acordata la crearea detaliilor, prin urmare fiecare model este unic.

Productia in sine a inceput in oraselul elvetian la Chaux-de-Fonds. De la inceput motoul producatorului a fost „Festina Lente” in latina insemnand „grabeste-te incet”. Punctul culminant a fost in anul 1902 cand s-a format ideea de scurtare a motoului – asa s-a format marca Festina, prima companie producatoare de ceasuri de mana. In anul 1935 compania a fost cumparata de Willy Burkhard von Wilhelm care incearca sa faca ceva mai mult decat o mica afacere de familie care pana in momentul acela a fost Festina. Acest lucru i-a reusit, iar marca Festina s-a bucurat de succes la nivel mondial.

In anul 1975  firma a fost „adoptata” de iubitorul si specialistul ceasurilor Georgio Ullmann. Sub aceasta companie, Festina Group, se lanseaza si marcile Lotus, Candino, Jaguar si Calypso, care i s-au alaturat intre anii 1984 – 2002.

Printre altele marca Festina este mandra ca si sponsorul oficial al ciclismului international. In acest context, anul 1990 a fost crucial – au fondat propria echipa de ciclism urmand ca, patru ani mai tarziu sa castige in sine turul Frantei.

 

 

 

 

 

 

Related posts
Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Comunicate

Cat de importanti sunt steroizii

Comunicate

Necesitatea anabolizantelor in sporturile de performanta

Sign up for our Newsletter and
stay informed