Sfaturi

Cum trisezi la poker

De multe ori castigatorul intr-un joc de poker nu este cel care are cea mai buna carte. De-a lungul timpului, au iesit la iveala mai multe moduri in care poti sa trisezi atunci cand joci poker.

Cea mai populara metoda este sa faci un bluff, adica sa iti faci adversarul sa creada ca ai in mana o carte mai buna decat a lui, pariind impotriva sa . Este o strategie riscanta, pentru ca poti pierde pariul daca nu pariezi exact cat trebuie. De exemplu, cand vrei sa faci un bluff, daca adversarul a dat check, trebuie sa pariezi de doua ori valoarea pariului big blind, iar daca adversarul a pariat inainea ta, atunci trebuie sa analizam situatia : daca este prima data cand pariaza, atunci pariaza de 2.5 ori pariul sau. Daca a pariat pentru a doua oara in aceeasi runda, ar trebui sa pariezi de 3 ori valoarea ultimului pariu. De multe ori, in poker, cei mai agresivi sunt cei care castiga, si nu cei norocosi.Vreti sa vedeti cat de adevarate sunt „vorbele” mele ? Atunci jucati poker aici si veti gasi o lista cu cele mai bune camere de poker online.

Exista metode de trisat si atunci cand joci poker live, dar se aplica pe riscul tau. Daca vei fi prins trisand este posibil sa te alegi cu ochiul umflat sau dat afara din casino fara bani, in functie de persoanele cu care te joci. O metoda de trisat atunci cand joci poker live este cea a cartii bagate in captuseala manecii sacoului. Pune doi asi in maneca si asteapta momentul potrivit sa ii scoti cumva pe sub masa si in acelasi timp sa le bagi pe celelalte in buzunarul de la sacou, care va trebui sa fie rupt pentru ca actualele carti sa intre in captuseala. Cand runda se termina, ideal este sa te ridici de la masa si sa pleci pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, cineva va observa ca sunt mai multe carti de acelasi tip in pachet.

Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sign up for our Newsletter and
stay informed