Hardware

Date utile despre un calculator i7, refurbished

Cumpararea unui calculator te poate pune in dificultate daca nu ai un buget suficient. Insa poti sa apelezi la varianta de a cumpara un computer refurbished sau unul la mana a doua. De exemplu, poti sa iei un calculator i7 refurbished.
Un astfel de calculator este foarte util din mai multe puncte de vedere. Este bine pus la punct, deoarece este foarte bine verificat inainte de a fi scos la vanzare.

Pretul unui calculator i7 refurbished

Un calculator trebuie sa fie cumparat si in functie de necesitate. Daca lucrezi in domeniul IT si ai nevoie de un calculator performant, este indicat un i7 refurbished, pentru ca are performante notabile. Insa daca ai nevoie de un computer numai ca sa intri pe internet sau sa folosesti documente word, atunci poti sa optezi si pentru alte marci de calculatoare, mai putin performante. Pretul pentru un calculator 17 refurbished este de aproximativ 2000 de lei. Poti sa il gasesti mai ieftin cand sunt promotii, pentru ca o buna metoda de achizitie a acestui produs este mediul online. De pe un asemenea site poti sa cumperi ieftin si repede un astfel de produs, cum este DiablosComputer, lider in calculatoare second sau refurbished, i7 si nu numai.

Sunt facute de catre companii de renume mondial, si anume despre cei de la Dell, Toshiba, HP, IBM sau Lenovo. Asta inseamna ca sunt de incredere si sunt testate cu mare atentie inainte de a fi reintroduse pe piata vanzarilor. Daca se gasesc defecte in urma testelor, aceste calculatoare sunt reparate apoi certificate.

Despre garantia acestor produse

Un astfel de produs poate fi luat online, dar si din magazinele de profil. Au garantie, care poate fi de 12 luni sau de 24 de luni de zile. Poate sa ajunga si la trei ani o garantie pentru un astfel de laptop.
Ele vin la pachet cu toate cablurile de care ai nevoie, cat si cu toate instructiunile de folosire, astfel incat sa stii cum sa le poti utiliza. Instructiuni de folosire pentru calculatoare poti sa gasesti insa si pe internet.
Produsele refurbished sunt de incredere, iar daca nu iti convin, le poti returna, in decursul a cateva saptamani, in functie de locul de unde au fost cumparate.

Related posts
Hardware

Logitech G302, un mouse gaming de buget

Hardware

De ce sa cumperi un laptop second hand? Sfaturi care te ajuta sa alegi corect!

Hardware

Toshiba Satellite L50-C-15E – cea mai buna oferta doar pentru tine

Hardware

Factori de retinut la comandarea pieselor noi de schimb pentru laptop

Sign up for our Newsletter and
stay informed