Hardware

Logitech G302, un mouse gaming de buget

Fiind un mouse testat si conceput pentru sportivii de eGames, Logitech G302 este ceea ce avem nevoie pentru o experienta foarte placuta. Acesta a fost conceput pentru a face fata celor mai riguroase cerinte fiind si un mouse foarte apreciat printre gameri.

Sistemul de tensionare cu arc metalic are rol major in imbunatatirea sensibilitatii click-ului, facand ca actiunile din joc sa fie mult mai usor de intreprins. Specialistii de la Logitech se folosesc de stiinta pentru a concepe cele mai bune device-uri pentru gameri.

Acest mouse are o forma si o greutate speciala, butoanele de stanga dreapta fiind rezistive la apasare. Acesta combina confortul si durabilitatea cu cele mai avansate tehnologii disponibile, redand cu acuratete miscarile mainii utilizatorului si avand o coordonare precisa. Butoanele sunt foarte rapide si se simt excelent, iar faptul ca acest mouse combina lentila exclusiva cu o iluminare geometrica speciala, il face sa fie alegerea perfecta pentru jucatorii de MOBA.

Noutatea referitoare la acest mouse este faptul ca are un sistem de tensionare cu arc metalic, lucru ce imbunatateste sensibilitatea click-urilor, butoanele fiind capabile sa inregistreze pana la cinci clickuri pe secunda. Acest lucru poate avea un rol major intr-o competitie de gaming pentru ca ar putea determina daca un jucator castiga sau pierde un joc.

Acest mouse mai prezinta si 6 butoane programabile, ce ii permit utilizatorului sa-si personalizeze cum doreste experienta de gaming. Butoanele pot fi personalizate cum doreste utilizatorul, iar acestea pot realiza fara probleme orice comanda le este impusa, de la comenzi foarte complexe pana la scurtaturi.

Design-ul durabil al acestui mouse il face sa fie alegerea optima pentru jucatorii de eSports. Acest design durabil a fost testat si din ce s-a observat rezista fara probleme la peste 20 de milioane de click-uri. Aceasta fiabilitate ar fi echivalentul unui sportiv de eSports ce se joaca peste 15 ore pe zi timp de doi ani.

Din acest punct de vedere, mouse-ul Logitech G302 este un mouse foarte apreciat si este disponibil in Europa din luna noiembrie a anului trecut la un pret de 49,99 Euro. Logitech isi pastreaza statutul de lider mondial in perifericele pentru gameri, dar si pentru utilizatorul de rand. Perifericele Logitech sunt recunoscute si utilizate de foarte multe persoane, ajungand chiar sa fie cele mai folosite in cadrul concursurilor internationale de eSports. Aceasta companie este una de origine elvetiana, fiind infiintata in anul 1981 si continua sa inoveze in domeniul perifericelor pentru PC.

Articol scris de smartrev.ro

Related posts
Hardware

Date utile despre un calculator i7, refurbished

Hardware

De ce sa cumperi un laptop second hand? Sfaturi care te ajuta sa alegi corect!

Hardware

Toshiba Satellite L50-C-15E – cea mai buna oferta doar pentru tine

Hardware

Factori de retinut la comandarea pieselor noi de schimb pentru laptop

Sign up for our Newsletter and
stay informed