Hardware

Toshiba Satellite L50-C-15E – cea mai buna oferta doar pentru tine

Un nou model din cunoscuta gama Satellite cu performante de top si aspect aproape fara nicio problema il reprezinta si modelul Toshiba Satellite L50-C-15E, model ce soseste cu o placa video dedicata, alaturi de o configuratie foarte interesanta, fiind ideal pentru impatimitii de jocuri video si nu numai. De altfel, cei de la Toshiba nu s-au zgarcit nici la garantie, acestia oferind o garantie de 2 ani, insa, pentru cativa bani in plus, magazinul va prelungi garantia cu un an, sau chiar doi, dupa preferinte.
Ca si sistem de oeprare, acest model nu vine cu unul neinstalat din fabrica, insa, cei de la Toshiba ofera asistenta pentru Windows 10 in ceea ce tine de driverele laptopului, de altfel, acest model suportand si alte modele de Windows sau Linux, insa, va fi nevoie sa scotociti dupa drivere. Ca si aspect, acest model este unul foarte frumos, fiind realitate numai dintr-un plastic ce confera o culoare alba, destul de lucioasa. Asadar, acest model arata foarte bine, dar, este destul de greu sa fie pastrat asa, deoarece, micile zgarieturi ies foarte usor in fata, asadar, va fi destul de greu ca acest model sa fie pastrat ca nou.

Dimensiunile acestui model fiind unele normale, in timp ce, ca si greutate, acesta cantareste 2,2 kilograme, in timp ce grosimea sa este nici mai mare nici mai mica de 2,6 centimetri, astfel Toshiba Satellite L50-C-15E este un model nu foarte fiabil, dar, cu putina atentie acest model poate fi transportat in siguranta.
Sub capota acestui model se adaposteste un procesor dintre cele mai noi, realizat de catre Intel, aici vorbind evident de modelul Intel Core i7-5500U, model ce a fost lansat pe piata componentelor undeva la debutul anului 2015, fiind un procesor extrem de performant, in timp ce, consumul de energie este unul foarte redus. Acest model este unul ce beneficiaza de doua nuclee fizice si doua virtuale, in timp ce frecventa clasica a unui nucleu este de 2,4 GHz, in timp ce, in procesul de Turbo Boost, frecventa va creste la 3.0 GHz. Tot pe procesor se situeaza si placuta video, fiind o placa din gama Intel, mai exact modelul Intel Hd Graphics 5500, placa ce intra in functiune doar pentru activitatile normale, de zi cu zi, pentru ca, in momentul cand laptopul este folosit pentru activitati mai solicitante, intra in actiune o placa video dediicata, vorbind de modelul NVIDIA GeForce 930M, o placa ce beneficiaza de o memorie RAM de nici mai mult nici mai putin de 2 GB. In concluzie, Toshiba Satellite L50-C-15E este un model ce poate fi folosit mai mult in activitatile de gaming, acest lucru si cu ajutorul celor 8 GB de RAM pusi la dispozitie din fabrica, in timp ce, pentru activitatile de birou este mai greu de folosit, deoarece, cantareste destul de mult. Per total, aceasta achizitie ar fi una reusita pentru imaptimitii de gaming. Vezi oferta aceasta si multe altele de laptopuri ieftine doar aici.

Related posts
Hardware

Logitech G302, un mouse gaming de buget

Hardware

Date utile despre un calculator i7, refurbished

Hardware

De ce sa cumperi un laptop second hand? Sfaturi care te ajuta sa alegi corect!

Hardware

Factori de retinut la comandarea pieselor noi de schimb pentru laptop

Sign up for our Newsletter and
stay informed