Ingrijire

Estomparea ridurilor, o problema rezolvata

Desi acum multi ani aveam impresia ca ridurile fac victime numai printre persoanele care au multi ani in buletin, se pare ca nu este asa. Ne-am convins. Ridurile apar si la 25 si la 30, si pot fi la fel de profunde si de inestetice ca la 60 , si mai ales, sa ne stirbeasca din increderea in sine la fel de mult. Asadar estomparea ridurilor a devenit o problema mai larga.

 

Calculator, ochii in monitor tinuti ore intregi, poate un demachiant nu foarte bun care a lasat machiajul de peste zi prezent si cat dormim si asa ne-am afectat tenul. O noapte, doua, o luna, un an de negrija si parca oglinda nu mai arata ceea ce am vrea.

Electronic Doctor, aceasta inovatie in tehnologie pe care suntem bucurosi sa o prezentam ca avandu-si radacinile in tara noastra stie ce vor atat femeile cat si barbatii. Tratamente sigure, ten sanatos, niciun efect secundar si cireasa de pe tort, fara cicatrici. Aici gasim metoda perfecta pentru estomparea ridurilor.

 

Tehnologia folosita de aceasta metoda de tratament pentru estomparea ridurilor este noua si darama toate miturile despre chirurgia clasica si nevoia ei absoluta. In primul rand, Electronic Doctor ne asigura tratament prin ceea se inseamna electromagnetism, stimularea propriilor celule si procesul lor de regenerare, pentru ca atunci cand corpul lucreaza cu propriile sale “materiale” nu exista efecte secundare sau factori de care trebuie sa ne ingrijoram. Aceasta noua tehnica a fost aplaudata si premiata la Geneva si Bruxelles, recunoscuta fiindu-i inovatia.

 

Aceata noua metoda de tratament are urmatoarele avantaje si vine cu puncte cheie ca:

-tratament inovator, nou pe piata, pentru estomparea ridurilor;

-nu are efecte secundare ( putea relua activitatile anterioare fara nicio grija);

-nu reprezinta o metoda de tratament  pentru estomparea ridurilor care sa ne streseze sau sa ne ofere emotii privind consecintele. Fiind totul aplicat la exterior cu efecte in interior nu exista semne/efecte adverse;

-este accesibil- sa ne gandim cat ne-ar costa injectiile cu botox sau acid hialuronic si cat de multumite am fi de rezultat? Este periculos si ne poate afecta fizionomia fetei;

-operatiile de intinerire sunt mult prea costisitoare si periculoase. Daca urmarim vedetele care s-au operat cred ca nu multi ne declaram surprinsi intr-un mod pozitiv, asta din cauza aspectului uneori ingrijorator, un ten mult prea operat si un ten caruia ii lipseste naturaletea, doar piele intinsa;

-a lua cea mai bune decizii in viata tine de cat de informati suntem, de cat de mult dorim sa stim ceea ce este nou, sanatos si ne respecta si ajuta sanatatea, aspectul si increderea in propriul look. Astfel ca Electronic Doctor este o sansa unica pentru un tratament  de estompare a ridurilor cu rezultate uimitoare.

 

Related posts
Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Sign up for our Newsletter and
stay informed