Comunicate

Intrebari despre infiintarea unei firme in Bulgaria, la care trebuie sa le stii raspunsul

Foarte multi romani aleg sa isi deschida o firma in Bulgaria, mizand pe taxele mai mici si pe mediul de afaceri ceva mai prietenos de aici. Este adevarat ca taxele catre stat sunt mai mici, mana de lucru este mai ieftina si cursul euro este mereu acelasi, insa inainte de a-ti face o firma in tara vecina este bine sa iti pui cateva intrebari.

Iata, asadar, cele mai uzuale intrebari pe care trebuie sa le pui despre infiintarea unei firme in Bulgaria:

  • Ai nevoie de un cetatean bulgar pentru a avea o firma in tara vecina? Cu siguranta nu! Iti poti face firma cu capital 100% romanesc. Ai nevoie doar de o carte de identitate valabila. Te poate ajuta totusi un avocat bulgar, in relationarea cu institutiile statului si pentru infiintarea firmei.
  • Poti sa iti faci firma in Bulgaria daca ai firme si in ROmania? Da! Indiferent ca ai afaceri in alte tari, poti sa iti deschizi un business cu asociat unic sau cu mai multi asociati in BUlgaria.
  • De ce acte ai nevoie pentru a infiinta o firma in tara vecina? Cel mai important act este buletinul. Ulterior, trebuie sa reactezi o serie de alte acte, cum ar fi cererea pentru denumirea firmei, specimenul de semnatura, etc. Pentru a porni pe drumul unui business in Bulgaria insa, ai nevoie doar de buletin.
  • Poti sa iti faci irma in Bulgaria fara sa mergi in tara vecina? In principiu, este de preferat sa mergi pentru a-ti deschide un cont si pentru a da specimenul de semnatura. Totusi, daca nu ai cum poti sa imputernicesti un avocat care sa faca tot acest proces.
  • Dureaza mult sa infiintezi o firma in Bulgaria? Nu! In doar cateva zile poti avea firma pe care ti-o doresti. Exista si situatii in care procesul este mai mare, insa niciodata mai mult de 2 saptamani. Aceste situatii sunt cauzate de anumite particularitati.

Infiintarea unei firme in Bulgaria este un proces relativ simplu pe care il poti face ieftin, in doar cateva zile. Inainte de a face acest pas, informeaza-te! O afacere de succes este o afacere care are un plan bine pus la punct, in asa fel incat sa poti sa ai o solutie pentru orice situatie neprevazuta. BUlgaria vine doar cu taxe mai mici si cu o birocratie redusa, insa problemele legate de dezvoltarea businessului tau cad pe umerii tai.

Related posts
Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Comunicate

Cat de importanti sunt steroizii

Comunicate

Necesitatea anabolizantelor in sporturile de performanta

Sign up for our Newsletter and
stay informed