Exista astazi, multiple metode la care poti apela pentru impermeabilizarea cladirilor. De la varianta cea mai clasica membrana bituminoasa, si pana la cea mai inovativa, acoperisurile verzi, exista suficiente optiuni, prin care poti stopa infiltratiile de apa la nivelul teraselor si acoperisurilor.
Nu stii ce membrana hidroizolatie sa alegi? Specialistii iti vin in ajutor cu informatii, recomandari si optiuni pe care merita sa le iei in considerare. Descopera care este cea mai buna varianta, in functie de cladirea ce necesita izolatie.
Membrana bituminoasa, o metoda clasica, ce asigura impermeabilizare ireprosabila
Aceasta membrana nu este o inovatie in domeniu. Folosita din cele mai vechi timpuri, a asigurat succesul a sute de mii de proiecte in constructii. Acest material de impermeabilizare este conceput pe baza de bitum si aditivi precum elastomeri si plastomeri.
Contine armatura din fibra de sticla, polyester si poate avea diverse finisaje prin adaos de ardezie minerala, TNT, folie de alumniu sau nisip. Principalele avantaje pe care le poti obtine folosind membrana bituminoasa sunt: impermeabilizare ireprosabila, rezistenta mecanica, flexibilitate la rece, elasticitate, precum si durabilitate. Se foloseste pentru hidroizolarea acoperisurilor si a teraselor, dar si a fundatiilor si a subsolurilor. Cu atat mai mult, decat vrei sa refaci lucrarile de hidroizolatie ale cladirilor vechi, se recomanda sa optezi pentru membrana bituminoasa.
Membrana PVC, cea mai buna solutie, ce asigura igienizarea spatiilor
Hidroizolatia de tip PVC este extrem de folosita in industriile ce impun un standard ridicat de igiena. Aria de aplicabilitate este larga, de la acoperisuri si tancuri, pana la rezervoare cu apa curata. Vei intalni lucrari de hidroziolatie cu membrana PVC la nivelul teraselor orizontale sau inclinate, acoperiri industriale in sarpanta, dar nu numai. Principalele avantaje pe care le asigura sunt: impremeabilizare, rezistenta ridicata la razele UV, rezistenta mare la solicitari mecanice si imbatranire, stoparea aparitiei microorganismelor: de la fungi, la spori si bacterii.
Previne deteriorarea biologica si are un randament ridicat. In plus, asigura o permeabilitate sporita la difuzia vaporilor de apa. Suprafetele pot respira, acesta fiind un mare avantaj. Daca vrei sa hidroizolezi o suprafata ce necesita mentinuta curata si igienizata, e cea mai buna solutie.
Terasa verde, o inovatie in domeniu, ce asigura relaxare la inaltime
Aceasta metoda inedita de hidroizolare vine la pachet cu multiple beneficii de ordin estetic. Contribuie la cresterea nivelului de confort, imbunatateste calitatea izolatiei termice, asigura izolatie fonica si – cel mai important – protejeaza acoperisul de infiltratiile de apa. O oaza de relaxare la inaltime – asa mai este denumit acoperisul verde, devenit o practica recurenta in Germania sau Elvetia.
In Romania este abia la inceput, dar exista deja personal bine instruit care te poate ajuta sa pui in scena un astfel de proiect, pentru ca dispune de expertiza, materialele si echipamentele necesare. Projeaza mediul inconjurator, purifica aerul, asigura confortul termic in locuinta ta, indiferent de anotimp. Se recomanda acest tip de izolatie, atunci cand vrei sa iti protejezi cladirea de infiltratiile de apa, dar si sa cresti valoarea locuintei.
Expertii in terasa verde Bucuresti: Milucon.ro
Indiferent de materialul hidroizolator folosit, Milucon.ro iti asigura impermeabilizarea ireprosabila a casei tale sau a cladirii pe care doresti sa o protejezi de actiunea apei.
Aceasta echipa de experti tine pasul cu toate evolutiile din domeniu, beneficiaza de cele mai bune echipamente, si stabileste – cu precizie – care este metoda de hidroizolatie potrivita pentru locuinta ta. Terasa verde Bucuresti? Alege Milucon.ro!
Date de contact:
Tel: 0766 419 049
E-mail: office@milucon.ro