Software

Monitorizare si restrictionare acces internet in reteaua firmei dvs.

Monitorizati si restrictionati utilizarea Internetului in reteaua firmei. Cresteti productivitatea angajatilor prin intermediul aplicatiei software WFilter.

Internetul reprezinta un beneficiu pentru afacere atunci cand este utilizat corespunzator. Dar adeseori angajatii abuzeaza de pe urma Internetului si se expun la riscuri de securitate importante:

*Descarcarea de pe Internet si site-urile infectate cu virusi sunt daunatoare pentru reteaua dumneavoastra.

*Mesageria online, chat-ul, utilizarea email-ului in scop personal, site-urile de retele sociale reduc productivitatea angajatilor.

*Programele P2P si aplicatiile IPTV pot consuma cu usurinta cea mai mare parte din latimea de banda.

*Partajarea filmelor si muzicii fara drepturi de autor este ilegala aproape peste tot in lume.

Prin urmare, este necesar pentru administratorii de afaceri sa monitorizeze utilizarea Internetului de catre angajati si sa restrictioneze utilizarea Internetului in retelele companiei. Gasiti mai jos o lista cu aspecte importante despre modul in care sa urmariti si sa filtrati activitatea pe Internet din retelele companiei.

*Tineti o evidenta a activitatilor pe Internet: Pentru a urmari si monitoriza utilizarea Internetului, puteti seta un port mirroring in switch-ul dumneavoastra. Conectati la Internet aplicatia software pentru monitorizare (WFilter) prin acest port mirroring si arhivati toate activitatile pe Internet din reteaua firmei.

*Restrictionati accesul la site-urile web: In timpul programului de lucru pot fi permise numai site-urile care sunt legate de locul de munca. Site-urile cu continut violent, sau pentru adulti pot fi blocate permanent. Site-urile pentru descarcare pot fi blocate pentru a proteja latimea de banda daca aveti probleme cu incetinirea vitezei de acces la Internet. Pentru acele companii care sunt foarte stricte cu cautarea pe Internet, se poate implementa o lista prin care se poate stabili care site-uri pot fi vizitate.

*Blocati protocoalele care consuma latimea de banda. Pentru a mentine eficienta utilizarii Internetului, pot fi blocate protocoalele consumatoare de latime de banda ca de exemplu descarcarea P2P, streaming online etc.

WFilter poate fi testat gratuit pentru 15 zile. Descarcati aplicatia si testati beneficiile unui program profesional pentru monitorizarea accesului la internet si activitatilor pe internet ale angajilor din firma dumneavoastra. Detalii pe site-ul nostru la http://www.intech.ro/wfilter/index.php?page=demo

Related posts
Software

Programele integrate de administrare a companiilor si avantajele unui program ERP personalizat.

Software

Despre Ingineria Sistemelor si Ingineria Software

Software

Automatizarea eficienta a distributiei si activarii licentelor software

Software

Cele mai bune programe freeware de editare imagini pentru Windows

Sign up for our Newsletter and
stay informed