Software

Programele integrate de administrare a companiilor si avantajele unui program ERP personalizat.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu functionalitatea unui soft ERP, acest program usureaza administrarea productiei, a aprovizionarii, a costurilor si a profiturilor in timp real, asigurand o perspectiva de ansamblu cu privire la intregul proces al unei companii. De obicei un astfel de program functioneaza pe un model de tip multicompanie, care se poate adapta la orice afacere si care suporta setari personalizate care permit usurarea activitatilor de contabilitate si de gestiune.

Programul de gestionare Clarvision permite accesul in timp real la statusul stocurilor si are un rol important in planificarea fluxului de numerar, datele fiind adunate pe baza comenzilor si a cheltuielilor. Mai mult decat atat, un program de administrare a afacerii permite o comunicare transparenta si eficienta cu clientii, termenele de livrare ale comenzilor fiind respectate. Clarvision ERP a fost conceput si pus in practica in intregime in Romania pentru a gestiona tot procesul de productie si de executie a comenzilor, fiind primul program care ofera flexibilitatea de adaptare la nevoile companiei si clientilor dumnevoastra.

Solutia garantata de Clarvision Software ERP cuprinde in jur de 200 de proiecte incununate cu succes conform specificului pe care o deserveste firma, rezolvand sau facilitand solutionarea provocarilor de gestiune. Serviciile centrale oferite de un program ERP se bazeaza pe analiza, testarea, dezvoltarea procesului si al aplicatiei propriuzise. De la instalarea initiala pana la stabilirea unui model de utilizare individualizat, pana la implementarea unor servicii aditionale la cererea clientilor si mentenanta aplicatiei pentru a fi in conformitate cu schimbarile de ordin legal si actualizarile tehnologice ce pot aparea de-a lungul anilor.

Pe langa solutiile focalizate pe productie si distributie, un soft integrat de gestionare a afacerilor ofera si posibilitatea de externalizarea a activitatilor salariale si a managementului resurselor umane, echipa noastra si procesul automat din spatele sistemului preluand toti pasii cu privire la plata salariilor lunare, la termen. Sistemul pus la dispozitie asigura calcularea corecta a salariilor, confidentialitatea si asistenta accesibila in cazul oricaror probleme de sistem, atat pentru voi cat si pentru angajati.

O inovatie in ceea ce priveste softul ERP sugerat este posibilitatea de a verifica corectitudinea datelor in timp real si de pe telefonul mobil, aplicatia fiind recomandata celor care sunt mereu in deplasare si necesita informatia gestiunii zilnice oricand si oriunde. Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail pentru a va putea face o oferta detaliata, personalizata si profitabila.

Related posts
Software

Despre Ingineria Sistemelor si Ingineria Software

Software

Automatizarea eficienta a distributiei si activarii licentelor software

Software

Cele mai bune programe freeware de editare imagini pentru Windows

Software

Servicii IT

Sign up for our Newsletter and
stay informed