Software

Servicii IT

Intalarea corecta a sistemelor de operare si a programelor
Romania a cunoscut un progres rapid in ceea ce priveste utlilizarea calculatorului si a internetului. Functionarea in conditii optime a calculatorului este importanta, deoarece de aceasta functionare se leaga activitati importante, precum tranzactii bancare, transmitere de informatii si date, posta electronica, etc.

Sistemul de operare este cel mai important element software al unui calculator. Fara sistem de operare acesta nu functioneaza si paractic, ne este inutil. Instalarea corecta a sistemului de operare, Windows de regula, va face calculatorul nostru sa functioneze in regim optim de performanta.
Un service calculatoare instaleaza si configureaza Windows 7, Windows XP si Windows Vista tinand cont de configuratia calculatorului si de nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste folosirea calculatorului. Instalarea cu succes a Windows- ului depinde de parcurgerea unor etape exacte care ii vor permite calculatorului sa functioneze in mod corespunzator si fara erori.

Service calculatoare se adreseaza clientilor din Bucuresti si imprejurimi si dispune de toate resursele necesare efectuarii unei instalari Windows rapide si eficiente. Dupa instalare, vor fi realizate proceduri de verificare si asistenta post-instalare, acordate gratuit.
Pe langa instalarea sistemului de operare, la service calculatoare va sunt asigurate numeroase servicii it ca: salvarea datelor din calculator, configurarea internetului, instalarea corecta a programelor necesare pentru muzica, filme, documente si Internet.

Programele vor fi instalate gratuit pe calculator de catre specialistul delegat la domiciliul dumneavoastra. Service-ul asigura si instalarea si configurarea echipamentelor periferice care vor fi conectate la calculatorul dumneavoastra: imprimanta, scanner, camera web, microfon etc.

Service-ul calculatoare va sta la dispozitie cu servicii de reparatii calculatoare si instalare antivirus si Windows 7, inclusiv in weekend. Deplasarea la domiciliul dumneavoastra din Bucuresti este gratuita.

Related posts
Software

Programele integrate de administrare a companiilor si avantajele unui program ERP personalizat.

Software

Despre Ingineria Sistemelor si Ingineria Software

Software

Automatizarea eficienta a distributiei si activarii licentelor software

Software

Cele mai bune programe freeware de editare imagini pentru Windows

Sign up for our Newsletter and
stay informed