CALCULATOARE

MSI lanseaza primul laptop cu ecran 3k dedicat gamingului

Vestea este de fapt impartita in doua segmente diametral opuse, modelul de top fiind dedicat gamingului. MSI va lansa numai putin de doua modele cu ecran 3K, diferentele dintre cele doua produse rezumandu-se la celelalte componente de ordin hardware. Piesa de rezistenta este MSI GT60 20D-261US, un laptop dedicat gamingului care va beneficia de un procesor de ultima generatie, din categoria Intel Core i7, dar si o placa video dedicata produsa de cei de la Nvidia. De partea cealalta, al doilea produs remarcat este GT60 20KWS-278US, nimic altceva decat un alt laptop cu ecran 3K dar care nu va beneficia de performante dedicate gamingului ci mai degraba segmentului business.

Daca ar fi sa comparam cele doua modele privind doar asupra listei de specificatii enuntata de MSI, laptopul dedicat pasionatilor de jocuri video vine alaturi de o placa video GeForce GTX 780M si un sistem de operare Windows 8.1, versiunea business mizand pe un sistem de operare WIndows 7, ceva mai stabil de altfel, cat si pe o placa video Nvidia Quadro K3100M.

Trecand peste detaliile care fac diferenta intre cele doua produse, lista de specificatii comune a celor doua laptopuri este cu adevarat impresionanta. Daca despre procesor aminteam ceva mai sus ca face parte din gama de ultima generatie oferita pe piata de cei de la Microsoft, intrand putin in detalii descoperim ca modelul este un Core i7-4700MQ tactat la 2.4GHz dar care este capabil oricand sa ruleze si la frecvente de pana la 3.4GHz(in regim turbo). Alaturi de acest procesor extrem de rapid si fiabil, MSI echipeaza cele doua laptopuri cu cate 16GB de memorie RAM cat si cu un SSD de 128 de GB ce va fi utilizat doar pentru sistemul de operare si aplicatii. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta spatiului de stocare, laptopurile cu ecran 3K ale celor de la MSI dispun si de un HDD clasic, capacitatea de 1TB fiind mai mult decat suficienta pentru a stoca o cantitate uriasa de informatii.

Laptopurile MSI au fost concepute pentru activitati diferite insa plasarea unor dotari obligatorii ar trebui sa multumeasca ambele categorii de utilizatori. Discutam despre o tastatura SteelSeries iluminata, placa de retea din seria Killer cu posibilitatea transmisiei de date la cele mai bune viteze cat si un ecran cu diagonala de 15.6 inci care, asa cum mentionam anterior, este capabil sa redea imaginile la rezolutie 3k.
Preturile celor doua laptopuri sunt destul de piperate, modelul dedicat gamingului fiind disponibil la un pret de 2200 de dolari, in timp ce modelul business costa aproximativ 2800 de dolari.

Related posts
CALCULATOARE

Despre gazduire web

CALCULATOARE

Cand sunt calculatoarele second hand alegerea cea mai buna?

CALCULATOARE

Avantajele cumpararii unui laptop renew

CALCULATOARE

Calculatoare second hand cu procesoare i5 sau i7 la preturi excelente

Sign up for our Newsletter and
stay informed