Destinatii Turistice

O vacanta unica sau paradisul din Maldive

Nu m-au tentat niciodata vacantele in Maldive, Canare, Mauritius sau alte tinuturile exotice. Nu gaseam nimic deosebit in a sta tot timpul la soare si a nu face nimic altceva. Desi imi place sa ma relaxez, am preferat intotdeauna destinatiile turistice urbane.

Dar ideile mele preconcepute au fost spulberate de vacanta in Maldive. Da, am acceptat o vacanta in Maldive, la insistentele prietenilor mei. Norocul meu este ca imi place sa ma las provocata de lucrurile noi si nu sunt categorica atunci cand vine vorba de a explora lumea. Astfel, am ajuns sa cunosc Maldivele, de altfel o destinatie foarte laudata.
Arhipelagul Maldivelor este situat in Oceanul Indian, foarte aproape de Ecuator si este supranumit ”Paradisul pe Pamant”. Aparent, peste un milion de turisti vin anul sa calce in Edenul Insulelor Maldive. Si nu sunt ironic, vacanta in Maldive m-a convins de unicitatea acestui loc superb. Locuri exotice si frumoase mai sunt pe planeta, dar Maldive are ceva unic.
O legenda spune ca numele Insulelor Maldive se trage de la numele printesei Maldiv, care fusese exilata pe una dintre insulele populate, de catre urmasii printului Sri.
Desi peisajele sunt de o frumusete paralizanta, ofertele din Maldive in materie de relaxare si distractie sunt foarte vaste si generoase. Apele care rasfata plajele cu nisip alb si fin sunt de un albastru electric, irepetabil. Trebuie sa admit ca vacanta in Maldive mi-a dat ocazia sa vad peisaje care imi vor ramane intiparite pe retina. Si oricat de tentant suna ideea de a sta pe sezlong, sa te bucuri de soare cu un cocktail in mana, pe mine m-au cucerit in Maldive, ofertele de distractie si aventura.
Am facut o excursie cu submarinul la 40 m sub mare, apoi snorkeling, scufundari si banana riding. Iar acestea sunt numai activitatile nautice. Dar am vizitat si o insula de bastinasi si apoi am vizitat capitala Male. Ofertele din Maldive in materie de aventura sunt de nerefuzat. Te afli intr-un colt de paradis si ai activitati care te fac sa te simti viu, sa te bucuri de viata si de frumusetea ei.
Iar pentru momentele de relaxare totala, pana la amortire, spa-urile sunt foarte luxoase si dotate cu echipamente special concepute sa ne ofere experiente senzoriale de neuitat : camere de abur cu cristale, fantani de gheata, bazine rotative. Cu siguranta, vacantele in Maldive sunt experiente de viata pe care le pastram pentru totdeauna.
Din pacate, acest paradis tropical este amenintat de incalzirea globala, care poate inunda insulele in doar 100 de ani. De aceea, va sfatuiesc sa profitati de ofertele pentru Maldive si sa va bucurati de un loc unic pe aceasta planeta.

 

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed