Software

Program pentru blocarea descarcarii de fisiere de pe internet in reteaua firmei

Blocati descarcarea de fisiere de pe internet prin intermediul aplicatiei software Wfilter

Descarcarile nesupravegheate de pe internet pot reduce latimea de banda. In practica, de cele mai multe ori fisierele partajate pe retele de tip “peer-to-peer” reprezinta copii neautorizate ale filmelor si muzicii actuale. Deci este important pentru organizatii sa gestioneze, sa controleze si sa blocheze traficul p2p si descarcarea de fisiere nedorite.

Fisierele pot fi descarcate in mai multe moduri:

1.Descarcarea de pe site-uri HTTP/FTP.

2.Descarcarea prin retele p2p.

3.Descarcarea prin mesagerie.

Pentru a pastra un nivel de securitate cat mai ridicat, descarcarea de pe retelele p2p poate fi complet interzisa in reteaua companiei. Puteti permite angajatilor din firma dvs sa descarce numai fisierele care tin de activitatea zilnica si care se gasesc pe site-uri HTTP/FTP de incredere.

Transferul de fisiere prin mesagerie este convenabila pentru partajarea fisierelor cu prietenii. Este rapida si sigura. Totusi, deoarece mesageria este atat de populara, dezvoltatorii de virusi o pot utiliza pentru a raspandi programe malware. Acesti virusi sunt raspanditi de cele mai multe ori atunci cand o persoana acceseaza un link sau deschide un fisier infectat trimis printr-un mesaj instant care pare sa fie de la un prieten. Prin urmare, transferul de fisiere prin mesagerie pune de asemenea in pericol reteaua firmei.

WFilter Enterprise faciliteaza gestiunea transferurilor de fisiere intre reteaua locala si internet. Utilizand Wfilter puteti sa:

*limitati marimea fisierelor care pot fi descarcate

*blocati descarcarea de pe web a oricarui tip de fisier

*blocati orice tip de descarcare de pe web (de tip MIME)

*blocati traficul p2p

*blocati transferul de fisiere prin mesagerie

WFilter poate fi testat gratuit pentru 15 zile. Descarcati aplicati si testati beneficiile unui program profesional pentru monitorizarea accesului la internet si activitatile pe internet ale angajilor din firma dumneavoastra. Detalii pe http://www.intech.ro/wfilter/index.php?page=demo

Related posts
Software

Programele integrate de administrare a companiilor si avantajele unui program ERP personalizat.

Software

Despre Ingineria Sistemelor si Ingineria Software

Software

Automatizarea eficienta a distributiei si activarii licentelor software

Software

Cele mai bune programe freeware de editare imagini pentru Windows

Sign up for our Newsletter and
stay informed