Comunicate

Sfaturi utile pentru a aplica corect tusul pentru ochi

Tusul pentru ochi poate sa iti contureze foarte bine imaginea si iti poate evidentia frumusetea ochilor. Totusi, pentru a obtine totul de la el trebuie sa stii sa il aplici. Iata, asadar, cateva trucuri care te ajuta:

  1. Alege-l corect. Atunci cand vine vorba despre tus pentru ochi exista numeroase optiuni. Poti alege varianta creion, stilou sau tusul lichid. Daca nu ai experienta, cel mai bine este sa alegi tusul creion, deoarece se aplica cel mai usor. Daca ai ceva mai multa experienta si ai incredere in precizia ta, poti opta pentru tusul cu gel, de tip stilou sau lichid.
  2. Asigura-te ca nu tremuri. O mana tremuranda poate sa fie un real dusman pentru aplicarea corecta a tusului. Pentru a te asigura de precizie trebuie sa stai intr-un loc cu multa lumina, sa iti sprijini cotul pe o suprafata plata si sa tii degetul mic pe obraz. In felul acesta vei obtine o precizie de infidiat.
  3. Traseaza puncte de orientare sau o linie de contur. Inainte de a aplica tusul incearca sa iti iei cateva puncte de orientare care te ajuta foarte mult in definirea unei forme finale.
  4. Congeleaza tusul. Este un truc excelent pentru momentele in care descoperi ca produsul cosmetic incepe sa se faramiteze. Daca sta minim 20 de minute la congelator acesta isi va recapata forma si va fi numai bun pentru aplicat.
  5. Contureaza linia interioara a pleoapei. Este o solutie perfecta daca iti doresti sa evidentiezi frumusetea ochilor.
  6. Ai incredere in tine. Aplicarea tusului de ochi necesita o oarecare doza de curaj. Daca o faci pentru prima data trebuie sa ai incredere in tine, in asa fel incat sa te asiguri ca nu tremuri si ca rezultatul este foarte bun. Chiar daca gresesti la inceput, in scurt timp vei aplica acest cosmetic ca o adevarata experta.

Daca nu ai un tus de ochi si vrei sa exersezi, poti sa incerci cu rimelul. Acesta are o nuanta similara cu cea a tusului si se aplica usor, cu o pensula subtire. Rezultatele vor fi aproape la fel de bune.

Related posts
Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Sign up for our Newsletter and
stay informed