Comunicate

Ce este si cand trebuie sa folosesti testosteronul enantat?

Foarte multi culturisti si nutritionisti spun ca alaturi de steroizii standard, orice sportiv trebuie sa ia si testosteron Enantan. Denumit testosteron cipionat in SUA, este un anabolizant injectabil care elibereeaza testosteron foarte lent, in asa fel incat efectul suplimentelor sa fie de foarte lunga durata. Practic, cei care iau acest steroid vor avea o concentratie mare de testosteron timp de 24 sau chiar 48 de ore.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand folosesti acest produs?

Atunci cand cumperi testosteron enantan dintr-unul dintre numeroasele magazine cu steroizi de vanzare , trebuie sa ai in vedere cateva lucruri deosebit de importante:

  • administrarea sa trebuie sa se faca destul de rar. Medicii recomanda administrarea la 2-3 saptamani, insa multi sportivi aleg sa il administreze o data la 10 zile, deoarece ofera rezultate mai bune.
  • Este un produs care poate sa fie folosit cu incredere pentru tratarea nivelelor mici de testosteron.
  • Este bine sa nu se foloseasca in doze foarte mari peste cele terapeutice, deoarece poate sa aiba efecte neplacute asupra organismului. Este adevarat ca ofera o crestere a masei musculare si performanta mare in ceea ce priveste forta, insa trebuie sa fie utilizat cu grija.

Care sunt efectele secundare ale acestui testosteron?

Pot aparea diverse efecte secundare, unele estrogenice, altele androgenice. Mai exact, corpul va incepe sa retina mai multa apa si va da senzatia de ingrasare. Exista si risculd e aparitie a ginecomastiei ( tesut mamar la barbati) sau a unei mici umflaturi sub sfarc si a durerilor in zona.

De asemenea, apar si efecte negative androgenice, precum acneea, cresterea parului pe corp si pe fata sau calvitia. Printre efectele negative mai pot fi amintite si cele cardiovasculare sau cele legate de productia naturala de testosteron. Toate acestea insa, apar doar in cazul in care doza recomandata este depasita cu mult.

Pentru a elimina riscul de aparitie a tuturor aceste efecte secundare este bine sa se foloseasca si o serie de suplimente alimentare, cum ar fi Omega 3, Nolvadex sau Arimidex.

Cu siguranta, steroizii functioneaza iar testosterolul enantat este dovada clara. Daca vrei sa ii folosesti insa, trebuie sa o faci corect si sa iti consulti medicul.

Related posts
Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Sign up for our Newsletter and
stay informed