Cosmetice

Solutii de machiaj pentru tenul gras

Atunci cand porii produc prea mult sebum, este important sa se foloseasca produsele potrivite pentru tenul gras. Daca un produs este etichetat „rezistent la apa” sau „waterproof” inseamna ca este foarte potrivit pentru a putea fi purtat o perioada mai mare de timp pe pielea grasa.

Pentru ca tenul sa aiba mereu un aspect proaspat, este recomandata o utilizare corecta a produselor cosmetice. Tenul mai gras tinde de obicei sa transforme sau sa dizolve neplacut machiajul. De aceea, in acest caz trebuie utilizate produse de machiaj rezistente la apa sau care au proprietati ce permit absorbtia excesului de sebum. Astfel, ne putem asigura ca tenul are un aspect fresh pe intreaga durata a zilei.

Pentru inceput, fondul de ten ales trebuie sa fie unul rezistent la apa. Un ten gras poate face ca fondul de ten obisnuit sa se dizolve, ceea ce poate fi foarte neplacut. Fondul de ten rezistent la apa poate fi aplicat fie direct cu degetele, fie cu un buretel sau o pensula speciala care va crea un aspect ce va rezista pe parcursul intregii zile.

Pudra pulbere speciala pentru tenul gras este un alt produs care ajuta la mentinerea de durata a machiajului. Aceasta pudra pulbere poate fi folosita si ca o baza, inainte de aplicarea fondului de ten, pentru a absorbi grasimea de la suprafata pielii care poate distruge machiajul. Absoarbe mai mult ulei decat pudra de fata obisnuita si confera un finisaj frumos, matifiant. Aceasta se aplica pe piele cu ajutorul unui buretel, iar apoi se corecteaza cu ajutorul unui pamatuf.

In cazul liner-ului pentru ochi, acesta poate fi o reala provocare pentru persoanele cu tenul gras. Pliul pleoapelor ochilor produc grasime care poate face conturul de ochi sa se intinda neplacut. De aceea, si machiajul pentru ochi trebuie sa fie rezistent la apa.

Daca aveti tenul gras, stiti deja ca trebuie sa aveti la indemana produsele de care aveti nevoie, iar un reprezentant Oriflame cunoaste cele mai bune solutii pentru un aspect fresh al tenului pe durata intregii zile.

Related posts
Cosmetice

Mituri despre sapunul antibacterian

Cosmetice

Metoda de albire a dintilor acasa

Cosmetice

Dupa ce trebuie sa ne uitam atunci cand alegem un salon cosmetic pentru manichiura si pedichiura pe care ni le dorim.

Cosmetice

Tipuri de produse profesionale pentru păr

Sign up for our Newsletter and
stay informed