Calatorii

Studentii imbina utilul cu placutul prin programele de Work & Travel

Studentia este cea mai frumoasa perioada, iar multi tineri profita la maxim de oportunitatile care le ies in cale in anii de facultate.

O oportunitate de care multi tineri se bucura in perioada studentiei sunt joburi work & travel. Orice tanar viseaza sa munceasca si sa viziteze o tara straina, iar programele work & travel il ajuta sa-si indeplineasca acest vis. Cui nu-i place sa calatoreaza si, daca se poate, sa faca si niste bani din asta?

Prin programele work & travel castigi, pe langa beneficii materiale, experienta de viata, ajungi sa cunosti oameni noi, sa legi prietenii, sa iti imbogatesti cultura generala, sa vizitezi locuri noi, sa descoperi povesti si sa te bucuri de minunatiile pe care ti le ofera o tara straina.

Aventura vietii tale incepe cu adevarat din moment ce ai pus picior pe taram strain, fie ca vorbim de America sau orice alta tara. Iti gasesti un job, noi prieteni, ai parte de distractie, nopti nedormite, bani, bacsisuri, excursii sau cumparaturi.

Bucurati-va de ofertele work & travel pentru ca nu veti regreta, iar amintirile cu care veti ramane dupa aceasta aventura va vor aduce aminte, peste ani, de o perioada frumoasa a vietii.

Overseas Manpower este un consultant resurse umane ce dispune de programe work & travel pentru student foarte bine platite si ofera urmatoarele servicii: testarea angajatilor, verificarea experientei, verificarea documentatiei, asistenta la obtinerea vizei, testarea medicala si psihologica, organizarea unei intalniri intre angajat si angajator.

Cerintele viitorului angajat pentru un post in cadrul unui program work & travel sunt: cunostinte obligatorii de limba engleza, adaptabilitate, flexibilitate si stare buna de sanatate.

Asiguram servicii de recrutare personal HORECA, personal medical, recrutare personal vase de croaziera si oferim locuri de munca in constructii si dispune de posture de ingrijire batrani sau locuri de munca ingrijire copii.

Related posts
Calatorii

Ce se asunde intr-o localitate din judetul Valcea

Calatorii

4 caracteristici prin care impresioneaza Manastirea Bistrita

Calatorii

Despre rezervarile „early booking”

Calatorii

Turismul in perioada de iarna

Sign up for our Newsletter and
stay informed