Sfaturi

Zilele extreme la remi

De cand cei de la Remi Royal au intrat pe piata din Romania cu site-ul lor, care ofera un soft, prin intermediul caruia poti sa joci remi, foarte multi au inceput sa acorde importanta mai mare jocului de remi online decat celui live. Nu ii invinovatesc cu nimic, din moment ce sunt si eu printre ei, pentru ca respectiva companie, ne promite bonusuri atunci cand facem prima depunere , cat si turnee speciale pentru jucatorii fideli. Daca vreti sa aflati mai multe despre remi online accesati acest link .

Sigur ca am facut si niste bani jucand remi online de peste doi ani, dar au fost si momente cand pierdeam asa de mult incat numai vorbeam cu nimeni. De fapt, a fost o zi in care am castigat si am pierdut cel mai mult in toata cariera mea de jucator de remi pe internet. Ma simteam norocos si am intrat la masa cu trei jucatori straini. Am platit pentru intrare fiecare in jur de 400 dolari iar premiul ajungem undeva la 1500-1600 dolari. Fara prea mari eforturi (am fost norocos sa zicem) am reusit sa castig suma aceasta de bani si am devenit prea increzator. Increderea pe care am capatat-o m-a facut sa particip la trei turnee ca acestea in acelasi timp . Asta a fost o mare greseala din partea mea pentru ca nu reuseam sa ma concetrez la nici-o fereastra si in acest fel am pierdut aproximativ 1800 de dolari. In aceea zi am castigat cel mai mult si am pierdut cea mai mare suma de bani. Per total, eram pe minus 200 de dolari dar am fost asa de nervos incat nu am mai jucat remi.

Lectia pe care am invat-o a fost ca prea multa incredere in in calitatea ta de jucator te poate afecta extrem de mult . Daca ai castigat una sau mai multe partide de remi nu trebuie niciodata sa mergi pe ideea ca nimeni nu te poate infrange. Sper ca voi, cei care cititi acest articol, sa nu faceti greseala mea.

Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sign up for our Newsletter and
stay informed