Industrie

Calitatea acoperisului tau conteaza

tigla metalicaAcoperisul  este acel element definitoriu al oricarei case, care ii ofera acesteia siguranta si un aspect deosebit daca este realizat corect si cu materiale de calitate.

In prezent tigla metalica este cel mai folosit sistem de invelitoare , atat pentru acoperisurile noi cat si pentru renovarea acoperisurilor vechi.  Modelele de tigla metalica  difera in functie de gusturile si preferintele fiecarui beneficiar care doreste sa achizitioneze un astfel de produs. Design-ul unei case, poate fi schimbat in mod radical in momentul in care modelul ales este unul de impact, alegerea unui model contand foarte mult pentru ca de aceasta decizie depinde ca impresia pe care o creeaza constructia sa fie una placuta. De aceea alegerea tipului de tigla metalica este o decizie foarte importanta, care nu trebuie sa fie scapata din vedere sau tratata cu superficialitate, deoarece  este mai mult decat evident faptul ca tigla de pe acoperis iese in evidenta si este observata cu sau fara voia noastra de fiecare trecator in parte.

Un alt aspect important in vederea achizitionarii oricarui produs, nu neaparat al obiectului in cauza, in reprezinta pretul. Oferte pentru preturi tigla metalica se gasesc atat pe internet cat si la distribuitorii autorizati ai diferitilor producatori dar acestea depind de marca si modelul ales. Pentru cei care isi doresc un produs de calitate superioara, care au pretentia unui acoperis sigur, cu un design deosebit, cel mai recomandat produs la ora actuala este tigla metalica Gerard. Pentru un acoperis elegant, cu stil, modelele disponibile contin o paleta diversificata de culori atractive din care beneficiarii pot alege. Modelele de tigla metalica Gerard sunt realizate din otel protejat cu Aluzinc, protectie care ofera o durata de viata superioara tiglelor metalice protejate cu zinc,datorita aliajului de zinc cu aluminiu . Protectia realizata cu ZincAlume este in acest moment cea mai performanta, asigurand panourilor de tigla metalica o durata de viata de 80-100 de ani .

Un acoperis marca Gerard reprezinta cea mai reusita combinatie intre aspectul elegant al tiglelor clasice si calitatea deosebita a otelului protejat cu Aluzinc. Dupa presare, panourile de tigla metalica sunt acoperite cu piatra naturala, procedeu care ofera un aspect estetic deosebit, fara a afecta sub nici o forma calitatea protectiei anticorozive. Modelele disponibile ale acestei firme se gasesc intr-o variatie de culori deosebite. Astfel, intalnim modelul Gerard Heritage, care imita acoperisurile din tigla specifice pentru zona tarilor nordice, modelul Milano, care imita acoperisurile din tigla, model specific zonelor mediteraneene, modelul Gerard Classic, care imita acoperisurile din tigla clasica, modelul Gerard Shake, care imita acoperisurile de sindrila de lemn si modelul Gerard Shingle, care imita acoperisurile de sindrila.

Avantajele utilizarii acestor produse, constau in rezistenta sporita la coroziune datorita protectiei cu Aluzinc, dar si greutatii reduse a invelitorii, avantaj prin care se obtine reducerea de materiale folosite la constructie. Durata de viata a tiglelor este de 80-100 de ani, datorita calitatii ridicate a produsului. Datorita pietrei naturale folosite la realizarea panourilor de tigla metalica Gerard, acoperisul va arata ca nou pentru o lunga perioada de timp, iar decolorarea invelitorii se va realiza intr-o durata mai indelungata de timp decat la alte sisteme de acoperis .

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed