Securitate

Cum configuram o camera de supraveghere video?

Atunci cand doriti sa garantati o siguranta sporita casei, depozitului sau biroulului dumneavoastra va indicam sa apelati cu incredere la serviciile oferite de catre microtech.ro ! Noi va asiguram produse de inalta calitate, demne de a atinge cele mai inalte standarde in masura de protectie.

Totusi iata care sunt primii pasi ce ar trebui efectuati de orice persoana interesata de un sistem de protectie optim pentru a asigura supravegherea bunurilor 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Cum alegem locul unde sa amplasam sistemul de supraveghere video?

In primul rand acesta trebuie stabilit inainte de a cumpara sistemele de protectie deoarece camerele de supraveghere sunt de mai multe tipuri ( interior, exterior sau combinate ). Locul trebuie sa fie unul extrem de important pentru afacerea dumneavoastra, de aceea poti apela la specialistii de la microtech.ro pentru a primi consultanta gratuita in alegerea sistemelor de supraveghere.

Unde doriti sa vizualizati imaginile inregistrate?

Acestea pot fi vizualizate in functie de exigenta dumneavoastra, sistemele analogice, pc based si hardware sunt cateva din variantele pe care le puteti utiliza. Ultimele modele permit vizualizarea sitemului de protectiei de pe internet, astfel incat nu trebuie decat sa va conectati la adresa IP a placii de captura iar mai apoi aveti acces la imagini in timp real.

Unde si cum sunt inregistrate imaginile video?

Acestea sunt stocate pe servere dotate cu sistemul de operare Windows, Linux si Mac. Fiecare camera are propriul loc de stocare a datelor deoarece in acest fel se evita pierderea de date.

Care este pretul unui astfel de sistem?

Preturile pot fi realizate in functie de bugetul dumneavoastra, echipa microtech.ro va pune la dispozitie dispozitive profesionale la preturi avantajoase incepand de la cateva sute de RON pana la echipamente complexe de ultima generatie ce asigura o protectie totala.

Acestea fiind spuse nu ramane decat sa alegeti de buna voie sistemul de protectie pentru casa, biroul, depozitului dar si a altor edificii pe care le detineti. Alegeti cee mai sigure camere de supraveghere pentru a avea linistea dorita.

web padawan

Related posts
Securitate

AC1900 Gigabit Wireless TP-Link AP500, conectivitate la extrem de la Oaierless

Securitate

Ce strandarde de asigurare ne ofera un sistem de alarma

Securitate

Informatii despre virusul Trojan ZAccess

Securitate

Camere de supraveghere video cu DVR – sunt o alegere buna?

Sign up for our Newsletter and
stay informed