Auto

Cum pot face economii proprietarii de firme mici

O companie mică funcţionează într-un regim care pune preţ pe soluţii cât mai ieftine şi economii de fonduri. Unii dintre patroni este posibil să nu ia în calcul cumpărarea unui automobil, dar se pot întâlni cu situaţii în care automobilul este necesar.

Dacă firma primeşte o vizită din străinătate, o se astfel de situaţie înseamnă transportul şi cazarea delegatului, dar şi activităţi turistice şi recreative. De altfel, transportul personalului în număr mic necesită, mai degrabă, o maşină închiriată, şi nu cumpărată. Ambele cazuri se pot rezolva cu câteva rezervari auto pe site-ul unei companii specializate.

Automobilul închiriat vs. cel cumpărat

Firmele pot cumpăra automobile după o decizie îndelung analizată şi un calcul detaliat al bugetului. Principalele argument pentru achiziţionare sunt disponibilitatea continuă a automobilului şi faptul că angajaţii nu vor avea probleme de adaptare la un vehicul nou, ca în cazul închirierii.

Maşina implică nu doar costuri inevitabile de întreţinere, ci şi de reparaţii, în cazul unui incident. Însă, vei supravehea de aproape fiecare deplasare a automobilului tău. Totuşi, o companie de inchirieri masini Logan, Chevrolet, Matiz, Seat are o flotă suficient de generoasă încât să poţi alege repetat un singur model de automobil.

Reducerile aplicate de companiile de închirieri încep de la a doua oară când le soliciţi serviciile şi sunt valabile pe termen lung. Dacă ai nevoie de un automobil 5 – 10 zile din 20, poţi observa că există un echilibru între costul de închiriere şi cât ai plăti, dacă ai cumpăra un automobil.

Ce înseamnă preţuri mici la închiriere

În general, se spune că serviciile ieftine sunt aşa pentru că se renunţă la calitate. În cazul închirierilor auto, preţul mic înseamnă un automobil din clasa „mini”, cu o închiriere de peste 20 de zile. Dacă îţi doreşti o firmă rent a car de la 13,33 euro, atunci vei beneficia de un Daewoo Matiz, dotat cu aer condiţionat.

Site-urile specializate au oferte transparente şi prezintă şi alte posibile accesorii, cum ar fi scaunul pentru copil, sistemul de navigaţie GPS sau lanţurile pentru zăpadă.

Maşina te poate salva de probleme şi în cazurile în care ai de făcut o delegaţie internaţională. Într-o altă ţară, serviciile de taxi pot avea preţuri piperate. O maşină aleasă din mai multe categorii şi rezervată de dinainte poate fi de un model care te va ajuta în adaptarea la noul spaţiu.

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed