Comunicate

Elveţia

Elveţia

Când ne gândim la Elveţia, primele lucruri care ne vin în minte sunt munţii Alpi, apoi bogăţia şi luxul şi nu în ultimul rând, pentru cei mai pofticioşi, caşcavalul elveţian şi ciocolata! Trecând peste toate aceste simboluri, să le spunem, sunt multe lucruri care fac Elveţia şi mai fascinantă, in randurile de mai jos sunt cateva exemple.

Numele copiilor elveţieni trebuie să se afle pe o listă de nume aprobate. Astfel, elveţienii nu pot alege orice nume pentru copii lor, ci numai unul de pe lista aprobată!

Plăcuţele de înmatriculare elveţiene sunt vândute direct unei persoane. Astfel, dacă hotărăşti să-ţi vinzi maşina, plăcuţa de înmatriculare rămâne la tine!

Sărbătorile de Paşte sunt cele mai importante, astfel că totul, în afară de benzinării, este închis de vineri până luni în timpul sărbătorilor

În luna august, aproape totul în Elveţia este închis. Elveţienii au între 4 şi 5 săptămâni de vacanţă pe an şi îşi iau mare parte din aceasta în luna august.

Elveţienii pun întotdeauna mâinile şi coatele pe masă atunci când mănâncă. Este considerat un gest necuviincios să-ţi ţii mâinile în poală atunci când stai la masă.

Ocupaţia persoanelor apare în cartea de telefon, imediat după numele acestora.

Amenzile rutiere, cum ar fi cele pentru depăşirea vitezei legale, sunt calculate în funcţie de venitul individului care a încălcat legea.

Mâncarea din restaurantele hotelurilor este extrem de diversificată. De exemplu, Hotelul Golden Arch oferă clienţilor săi meniuri de la McDonald’s.

Reciclarea este un stil de viaţă în Elveţia! Fiecare cartier dispune de locuri speciale pentru colectarea deşeurilor reciclabile, marcate şi cu un semn ce te avertizează să nu arunci sticlă sau aluminiu între orele 22 şi 07.

La angajare, angajatorii elveţieni cer o mulţime de date personale, inclusiv numărul de copii al unei persoane, pentru că acestea adaugă diverse sporuri la salariul final.

Restaurantele chinezeşti şi mexicane sunt considerate exotice… motiv pentru care practică tarife extrem de piperate.

Related posts
Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Comunicate

Cat de importanti sunt steroizii

Comunicate

Necesitatea anabolizantelor in sporturile de performanta

Sign up for our Newsletter and
stay informed