Marketing

Factori esentiali pentru o sedinta foto de nunta reusita

Nunta este primul eveniment important din viata de familisti a majoritatii tinerilor.  Este un eveniment pe care in majoritatea cazurilor mirii si-l organizeaza singuri.  O nunta organizata bine, poate chiar impecabil inseamna din punctul de vedere al mirilor si nu numai ca ei au depasit stadiul de “baiatul mamei” si “fetita tatalui” devenind oameni maturi, pe picioarele lor.

Unul dintre cei mai important furnizori de servicii ce este nelipsit de la fiecare nunta, este fotograful de nunta. Munca acestuia va ramane peste timp singura amintire palpabila despre nunta prin albumul de nunta si pozele realizate. Tocmai de aceea mirii si mai ales miresele pun un mare accent pe alegerea unui fotograf de calitate si pe calitatea fotografiilor si a albumelor realizate de acesta.

Pe langa momentele traditionale ale nuntii (pregatirea mirilor, cununia civila si cea religioasa, petrecerea), o mare parte din albumul foto de nunta este dedicate fotografiilor realizate la sedinta foto de nunta.  Multe cupluri opteaza in ultima vreme pentru doua sedinte foto, o sedinta foto realizata in ziua nuntii si o sedinta foto realizata dupa nunta, sedinta trash the dress. Sedinta foto trash the dress se realizeaza de obicei in locatii mai deosebite, neconventionale: in munti, pe malul marii, in paduri, in zone de cladiri sau cetati parasite, etc.  Calitatea fotografiilor realizate la sedinta foto de nunta depinde mai multi factori. O parte dintre acestia vor fi prezentati mai jos intr-o ordine aleatoare, nu neaparat in ordinea importantei.

Timpul alocat pentru sedinta foto de nunta cat si pentru sedinta foto trash the dress  joaca un rol important in calitatea fotografiilor livrate. Cu cat este alocat mai putin timp pentru realziarea sedintei foto, cu atat, atat mirii cat si fotograful vor fi mai stresati, deoarece vor trebui sa realzieze multe lucruri propuse intr-un interval scurt.

Un alt factor care influenteaza calitatea fotografiilor de nunta este experienta fotografului. Cu cat acesta este mai experimentat, cu atat va stii mai bines a se adapteze la conditiile de iluminare existente, reusind practic sa foloseasca lumina in scop creativ in fotografiile sale.

Nu trebuie totodata neglijata nici calitatea aparaturii foto folosite. Cu cat aparatele foto sunt mai performante, cu atat ele pot face fata mai bine conditiilor dificile de iluminat. Un plus in aceasta directie aduc si obiectivele ce sunt montate pe aparat.

Desigur mai exista si alti factori ce contribuie la reusita unuei sedinte foto de nunta, cei enumerati mai sus reprezentand doar o parte dintre acestia.

Related posts
AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Marketing

De ce sa inchiriezi baza noastra de date

Marketing

Lucruri de care ai nevoie atunci cand iti construiesti un site

Sign up for our Newsletter and
stay informed