Comunicate

Imprumuturi online Credit7

Dacă a intervenit o problemă de orice gen și nu poți achita la scadență creditul online, la Credit7 ai cel mai flexibil serviciu. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi sau să accesezi Cabinetul Personal, pentru a alege opțiunea de amânare a zilei de plată cu 15 zile sau 30 zile. Obții astfel o perioadă suplimentară de timp, pentru a rezolva problemele personale și a găsi suma necesară.

Cabinetul Personal este disponibil oricărei persoane care a cerut cel puțin o dată un împrumut rapid de la Credit7. El este creat pe parcursul înregistrării inițiale, atunci când indici datele personale și rechizitele bancare pentru a obține un credit online în Moldova. Ulterior, poți reveni la el, pentru a evita pierderea de timp pe înregistrări suplimentare sau îl poți folosi pentru astfel de operațiuni, ca amânarea zilei de plată.

De asemenea, ne poți contacta direct printr-un email la adresa info@credit7.md. Dacă dorești comunicare directă, ne poți găsi pe website, în chat online sau cu un sunet la numărul (+373) 22 877 077 sau (+373) 79 877 077. Orice metodă ai alege, noi suntem mereu aici pentru a-ți oferi ajutorul și asistența necesara.

Câteva detalii importante pe care trebuie să le cunoască clienții Credit7 sunt că rescadențarea creditului online se va activa imediat la data scadenței în condițiile achitării comisionului de gestiune, cuantumul căruia este indicat în contract. Datele despre acesta pot fi, de asemenea, găsite în Cabinetul Personal sau dacă ne contactezi direct.

Achitarea comisionului de gestiune poate fi efectuat prin diverse metode de plată. Una dintre cele mai comode dintre ele include terminalele de plata QiWi, extrem de simplu – prin selectarea opțiunii dorite, fără efort suplimentar și timp pierdut în zadar. De asemenea sunt disponibile si metodele clasice de plata

Related posts
Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Comunicate

Cat de importanti sunt steroizii

Comunicate

Necesitatea anabolizantelor in sporturile de performanta

Sign up for our Newsletter and
stay informed