Training

Integro Team Building este solutia pentru construirea unei echipe

Integro Team Building la inaltime, are o experienta de 20 de ani in ce priveste organizarea de excursii, tabere, conferinte cu caracter sportiv alternativ.

Integro se poate numi printre primele facilitati, daca nu chiar prima facilitate de cazare din Romania care are pe terenul ei activitati sportive alternative de genul zidurilor de alpinism, tirolianelor, elementelor de team building. Constructia primelor activitati extreme a inceput in anul 1997, iar ideile si proiectele au fost aduse din Statele Unite ale Americii.

In ce priveste programele de team building, avem atat exercitii care se practica in exterior, exercitii la sol si la inaltime cat si exercitii de interior cu parte teoretica dar si practica (diverse scenarii de supravietuire, schimb de roluri, etc).

Constructia unei echipe nu este un lucru atat de usor cum cred unii si este un proces de indelungata, care nu poate sa inceapa si sa se termine intr-o sesiune de team building. Acest proces poate insa a fi inceput in cadru unor programe de constructii de echipe si sa fie mai apoi continuat in cadrul natural unde isi desfasoara activitatea echipa respectiva, tinand cont de lucrurile invatate in programul respectiv.

Programele integro team building sunt flexibile, se realizeaza la comun acord cu organizatorul si in functie de problemele ce exista in grupul respectiv.

Pe langa programele organizate in circuit inchis, se pot realiza in paralel diverse cursuri (vanzari, marketing, comunicare, negociere) realizate de persoane de specialitate care se finalizeaza cu inmanari de diplome de absolvire, insa acestea implica costuri suplimentare.

In ce priveste diferentierea Integro team building la inaltime fata de alte firme de team building, putem mentiona faptul ca exista activitati si pentru copii, astfel persoanele familiste nu trebuie sa-si lase copiii acasa sau in grija altora, la mesele principale ale zilei se mananca in regim “all you can eat” in cazul in care nu te saturi la una din mese nu platesti masa respectiva, toate activitatile sunt pe terenul integro, astfel nu sunt necesare deplasari suplimentare.

In concluzie, in cazul in care ai o firma si vrei sa creezi mai multa unitate si sa ajuti personalul sa se cunoasca mai bine si sa coopereze mai eficient, dar si sa traiasca niste momente exceptionale intr-un cadru montan deosebit, Integro Team Building este solutia.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.buildingteams.ro

Related posts
Training

Dezvoltarea personala depinde numai de tine

Sign up for our Newsletter and
stay informed