Afaceri

Motive Pentru Care eBook-urile Sunt Mai Bune Decat Cartile Clasice

Librarie Online1. Avand subiecte de specialitate, eBook-urile sunt mai usor de gasit. Cartile clasice se pot publica atunci cand exista o piata suficient de mare. Asta inseamna ca daca suntem interesati de  un subiect de nisa, este foarte probabil sa nu fie o gama variata de carti din care sa putem alege. Dar avand in vedere ca eBook-urile sunt foarte ieftin de facut si de distribuit , apar cu cele mai neobisnuite subiecte. Asta inseamna ca putem gasi o gama foarte variata de eBook-uri cu subiecte de nisa care au fost scrise de autori experti care nu ar fi avut probabil posibilitatea sa publice carti clasice.

2. eBook-urile nu au un numar definit asa cum au cartile clasice la o editura. Cand intram intr-o librarie poate fi uneori dificil sa gasim ceea ce cautam. Librariile au un numar limitat de selectii de carti si chiar daca se comanda una, poate dura chiar si cateva saptamini pana va ajunge. Unele dintre ele nici macar nu se mai publica si nici nu mai pot fi gasite din acest motiv. eBook-urile nu au unumar limitat si nu vom fi niciodata nevoiti sa asteptam pentru a le avea. Odata create, ele vor intra in online si vor ramane acolo, asa incat sa putem oricand sa le gasim si sa le cumparam imediat pe cele pe care le dorim.

3. eBook-urile sunt mai ieftine. Foarte multe ebook-uri sa vand pe un pret de nimic, unele dintre ele putand fi gasite chiar si gratis.

4. eBook-urile sunt prietenoase cu mediul si  “salveaza padurea!”.  Pentru ca nu se folosesc coli sau cerneala si nici nu au nevoie de transport pe distante mari. Prin urmare, eBook-urile sunt o metoda mai “verde” de a citi.

5. eBook-urile sunt sursa de comoditate. Inainte obisnuiam sa ne ducem la o librarie pentru a cumpara carti, dupa care am inceput sa cumparam carti online si sa asteptam cateva zile pentru a fi livrate. Dar eBook-urile le putem gasi, cumpara si apoi avea chiar in cateva minute. Nu trebuie decat sa cautam o librarie online, acolo gasim cartea de care avem nevoie, o cumparam, dupa care o vom primi in cel mai scurt timp.

Related posts
AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed