Copii

Music Academy Baneasa : in apropiere de Herastrau si Baneasa Shopping City

Academia de muzica asigura pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, lectii de chitara si de vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului sau canto . Lectiile se tin pe grupe sau individual

Cursurile de educatie muzicala generala si specializata ( instrumentala) pornesc de la dezideratul familiarizarii celor mai mici cursanti cu muzica de calitate, cu audierea si practicarea acesteia prin joc, bazat pe placerea cunoasterii limbajului artistic si bucuria de a asculta si interpreta muzica, indiferent de aptitudinile native specifice (auz muzical nativ/capacitati motrice/calitati vocale etc), propunandu-si formarea/ dezvoltarea acestor calitati si a bucuriei receptarii si comunicarii prin arta muzicala.

Informatii despre lectii regasiti in pagina
Lectii de muzica

Clipele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

Sansa de a putea creea cu propriile manute si sentimente muzica, merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor.

Puteti afla detalii de despre cursurile de pian accesand sectiunea :
Cursuri de pian

Formarea deprinderilor de interpretare expresiva la instrumente muzicala este o competenta generala pe care cursantii o vor dobandi cat si formarea abilitatilor de comunicare prin muzica.

Orarul nostru este flexibil iar cursurile sunt impartite in functie de urmatoarele nivele de pregatire

– Curs de initiere
– Curs pentru avansati
– Etapa specializarii
– Master-class

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed