Sfaturi

Preturile de pe litoral

Litoralul romanesc suprinde prin multitudinea de statiuni, una mai frumoasa ca alta, reusind sa atraga cat mai multi turisti in fiecare an. Fie ca sunt romani sau straini, turistii sunt mereu multumiti de varietatea posibilitatilor de cazare de pe litoralul si de calitatea serviciilor oferite. Astfel ca daca te hotarasti sa iti peetreci concediul la malul Marii Negre atunci ar trebui sa iti faci o rezervare cat mai repede deoarece vilele si pensiunile sunt la mare cautare.

In Eforie Nord si Sud si in Mamaia a aparut o noua forma de cazare ce devine din ce in ce mai populara. Aceasta este reprezentata de apartamente de inchiriat. Proprietarii de apartamente din  aceste statiuni le ofera spre inchiriere turistilor pentru o perioada de timp scurta sau lunga, in functie de durata concediului tau. Conditiile sunt excelente iar apartamentul este dotat cu toate cele necesare inclusiv frigider  si aragaz. Pretul este relativ mic in comparatie cu facilitatile oferite dar cu siguranta aceste conditii merita toti banii.

Pensiunile si mai ales vilele  din statiunile mai putin aglomerate cum ar fi Saturn sau Neptun sunt la mare cautare avand in vedere pretul foarte jos. Rezervarile se fac cu minimum o luna inainte pentru a fi sigur ca prinzi o camera libera unde iti doresti. Serviciile sunt de foarte buna calitate motiv pentru care turistii prefera aceasta modalitate de cazare. Vilele au un numar destul de mic de locuri si camere de doua pana la patru persoane. Pretul este pe camera iar costul pentru fiecare persoana va fi mai mic daca alegi o camera de patru persoane de exemplu.

In functie de bugetul tau poti sta si la hotel insa costul va fi sigur mai mare decat daca alegeai o pensiune. Atunci cand alegi un hotel, o pensiune sau chiar o vila este important sa te uiti pe harta pentru a apreacia distanta locatiei fata de plaja. Toate formele de cazare cu cat sunt mai aproape de malul marii cu atat au preturi mai scumpe. Astfel ca daca esti dispus sa  faci o plimbare mai lunga dimineata pana la plaja atunci cu siguranta cazarea pe care o vei alege va fi mai ieftina. Asadar alege cu grija!

Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sign up for our Newsletter and
stay informed