Industrie

Protecţia antiefracţie prin utilizarea de obloane blindate

Ştiaţi că există o singură firmă în România care produce şi comercializează obloane blindate? Această firmă se află în comuna Suraia din judeţul Vrancea. Obloanele sunt fabricate manual şi au ca principal scop protecţia împotriva actelor de efracţiune. Dupa cum spune patronul acestei firme, Culai Porumboiu, aceste obloane blindate, cunoscute şi sub denumirea de persiane blindate, sunt confecţionate din profile speciale din oţel şi sunt prevăzute cu accesorii de o înaltă tehnicitate, toate acestea fiind comandate din Italia.

De ce avem nevoie de obloane blindate? Pentru ca reprezintă:

– o garantie împotriva infractorilor;
– o rezistenţă împotriva vremii capricioase (furtuni);
– o izolare fonică şi termică.

Obloanele blindate reprezintă un amestec de siguranţă şi de frumuseţe, fiind disponibile într-o gamă largă de culori şi dimensiuni, în funcţie de preferinţele fiecărui client.

Doriţi să trăiţi în siguranţă? Contactaţi cu încredere firma “OVILGI PREMAT S.R.L.”, din Suraia,  pentru a va oferi obloanele blindate de care aveţi nevoie!

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina www.obloaneblindate.ro

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed