Sfaturi

Sfaturi pentru calatoriile Filipine

Daca o sa calatoriti in strainatate, va trebui sa incepeti planificarile pentru calatorii mai repede, ca sa nu uitati nimic. Foarte important este sa aveti actele pregatite, in caz contrar o sa aveti parte de neplaceri.

Acte necesare pentru calatorie

Daca urmeaza sa calatoriti in Filipine, o sa aveti nevoie de cartea de identitate daca vacanta nu o sa dureze mai mult de 21 de zile. Persoanele care doresc sa petreaca mai mult timp pe teritoriul acestei tari, trebuie sa solicite o viza. Accesand siteul http://www.filipine.net o sa aveti ocazia de a afla toate detaliile utile despre aceasta tara si sigur o sa fiti convinsi ca trebuie sa o vizitati.

Pregatiri pentru calatorie

De asemenea, este recomandat sa aveti si o polita de asigurare valabila. Inainte de a calatorii, va recomandam insa sa vizitati medicul, deoarece este important sa porniti la drum sanatosi si sa intrebati daca trebuie sau nu sa primiti vaccinuri.

Cand pregatiti bagajul, trebuie sa aflati totul despre reglementarile vamale, ca sa nu aveti parte de evenimente neplacute. De asemenea, va trebui sa alegeti cu grija medicamentele pe care o sa le duceti cu dumneavoastra.

Daca o sa conduceti in Filipine si nu doriti sa alegeti mijloacele de transport in comun, va recomandam sa aflati totul despre legile de circulatie. De asemenea, in aceasta tara volanul se afla pe partea stanga, astfel nu o sa aveti probleme la acest capitol. Va recomandam sa fiti foarte atenti in timp ce conduceti, deoarece accidentele sunt frecvente in aceasta tara. Daca o sa conduceti o sa fie mai usor sa vizitati atractiile, dintre care nu ratati urmatoarele:

  • Manila
  • Gradina Zoologica din Manila
  • Parcul Greenbelt
Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sign up for our Newsletter and
stay informed