Comunicate

Uita de sampoanele obisnuite! Alege O’right!

Grija pentru natura, grija pentru parul tau!
Cum ar fi ca parul tau sa devina, cu fiecare spalare, mai frumos si mai sanatos si sa contribui astfel la protejarea planetei si la reducerea poluarii sale? Chiar este posibil? Sigur ca este! Produsele cosmetice O’right sunt recunoscute la nivel mondial pentru solutiile de ingrijire profesionala a parului, dar si pentru grija fata de natura. Formulele nu contin ingrediente daunatoare, iar ambalajele nu lasa amprente negative asupra naturii!

Copac in sticla
Mai mult decat un sampon, O’right „Tree in a Bottle” se remarca atat prin calitatea ingredientelor naturale care se regasesc in compozitie dar si prin ambalajul unic, care reflecta angajamentul sustinut al companiei O’right privind respectarea si conservarea planetei.

In ce consta inovatia? Ambalajul sampoanelor de 250ml O’right „Tree in a Bottle” este produs din plastic biodegrabil si compostabil 100%, iar la baza sticlei se gasesc cateva seminte care odata plantate in pamant vor da nastere unor arbori. Cum trebuie sa procedezi? Dupa ce folosesti samponul, nu trebuie decat sa iei ambalajul si sa il „plantezi”. Ambalajul se va descompune intr-un compost bogat in substante nutritive care favorizeaza germinarea semintelor si cresterea unor arbori sau arbusti, in functie de varianta aleasa. Cu O’right „Tree in a Bottle” te vei bucura de un par sanatos, puternic si stralucitor, fara compromisuri!

Iar partea cea mai buna este ca nu trebuie sa ne crezi pe cuvant – alege-ti varianta potrivita a samponului O’right „Copac in sticla”  de pe www.pestisoruldeaur.com si convinge-te!

Related posts
Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Comunicate

Cat de importanti sunt steroizii

Comunicate

Necesitatea anabolizantelor in sporturile de performanta

Sign up for our Newsletter and
stay informed