Industrie

Acumulatori industriali

Acumulatorii industriali fata de acumulatorii simpli trebuie sa respecte anumiti parametrii suplimentari si calitatea tablei polilor sa reziste la sudura.

Acumulatorii clasici in anumite conditii functioneaza in perechi dar conexiunile sunt realizate in interiorul aparatului si sarcina de lucru este scazuta. In plus, ei functioneaza in serie pentru a oferii o tensiune mai mare a circuitului.

Acumulatorii GP Batteries industriali trebuie sa reziste la sarcini de lucru mai mari, conditii termice defavorabile. Acumulatorii industriali sunt conectati atat in serie cat si in paralel pentru a se realiza tensiunea si intensitatea necesara functionarii aparatului.

Acumulatorii industriali se folosesc in general la scule electrice ce au nevoie de o mobilitate mai ridicata si pentru a usura munca celor ce le folosesc, fara sa fie nevoie de prelungitoare si o conectare la retea de 220 V. Aceste aparate sunt special facute sa lucreze la tensiuni mai joase, tensiuni ce se pot obtine de la acumulatori. Acesti acumulatori au si o greutate redusa pentru a putea fi utilizate mai usor.

Unele din lanternele Maglite si alte branduri utilizeaza pack-uri de acumulatori standardizate.

Cantarele utilizeaza acumulatori, aspiratoarele portabile, multe modele de testere, telecomenzi in industriile constructoare.

Acumulatorii industriali sunt asemanator acumulatorilor uzuali, difera doar modul cum sunt construiti, lipsa “motului” de la polul PLUS. Ei trebuie sa reziste la modul de conectare dintre ei si la aparatul de sudat in puncte pentru a se realiza conexiunea. Lipitura la rece dintre acumulatori se face prin bari de metal rezistente la coroziune si conectarea cu aparatul se face fie prin fire cu mufa la capat, fie prin sistemul aparatului respectiv in caz ca a avut o carcasa.

Acumulatorii industriali sunt formati din nichel si cadmiu sau nichel si metal hidrid deoarece ofera rezistenta necesara si o utilizare in timp de lunga durata, atat a aparatului cand este utilizat cat si acumulatorul prin incarcari si descarcari repetate.

Acumulatorii industriali, o solutie ideala cand dorim mobilitate ridicata.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed